Вхід | Реєстрація

Омбудсман України відвідала жіночу колонію

Омбудсман України відвідала жіночу колонію

24 травня 2012 року на  Полтавщині перебувала з робочою поїздкою Уповноважений ВР України з прав людини Валерія Лутковська.

Робоча група у супроводі начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області генерал-майора внутрішньої служби Миколи Ісаєва відвідала Надержинщинську виправну колонію (№65). Це колонія мінімального рівня безпеки з загальними умовами тримання для жінок, які засуджені неодноразово.

Також у відвідуванні установи взяли участь заступник голови Полтавської ОДА Валерій Пархоменко, депутат Полтавської обласної ради Олександр Іваніна,заступник прокурора Полтавської області Олександр Крилов, начальник відділу з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах Микола Дацій, президент Полтавського обласного медіа-клубу, голова Громадської ради при управлінні ДПтСУ області Людмила Кучеренко, начальник головного управління юстиції Полтавської області Тетяна Колотілова та інші.

Відвідувачі ознайомилися з комунально-побутовими умовами тримання засуджених, відвідали медсанчастину, стаціонар для хворих, молитовну кімнату, відділення соціально-психологічної служби, їдальню, крамницю, дільницю соціальної реабілітації тощо. Валерія Лутковська поспілкувалася із засудженими.

Загалом омбудсман України залишилася задоволена побаченим та висловила подяку керівництву кримінально-виконавчої служби області за їх працю.


Автор: Прес-служба управління ДПтСУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2012, 12:07 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації