Вхід | Реєстрація

Працюють віддано, хоч заробляють небагато

Працюють віддано, хоч заробляють небагато

Нещодавно в музичній школі Нових Санжар відбувся святковий концерт, приурочений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У актовому залі музичної школи зібралося більше 50 гостей. Переважну більшість склали завідуючі клубами сіл Новосанжарщини і працівники культури. Концерт почала ведуча, яка підкреслила:

— Люди, які святкують цей день, самі в свята не відпочивають, а дарують гарне дійство і настрій людям. І, бува, самі працюють над сценаріями до пізньої ночі, хоч при цьому заробляють зовсім небагато.
Після її слів зазвучала музика інструментального ансамблю Новосанжарської музичної школи. Виконував він мелодії відомих композиторів, таких, наприклад, як Йоганс Брамс. Після прослуховування прекрасних композицій запросили до слова голову районної ради Володимира Левицького та заступник голови райдержадміністрації Івана Солодовника, які прийшли привітати винуватців свята. Словами привітання не обійшлися — вручили похвальні грамоти та квіти. Привітали присутніх ще кілька шановних гостей свята. Одразу ж після вітань продовжився концерт. На ньому вихованці музичної школи то ніжно грали на скрипках, то перебирали струни ліричної тонкоголосої бандури… Не лишалися пасивними протягом усього свята викладачі музичної школи, які дарували красу своїх голосів і радували віртуозною грою на різних музичних інструментах. Захід порадував багатьма класичними і фольклорними творами. Концертна програма була різноманітною і тривала понад півтори години.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. koriolan / 3 червня 2012, 09:56
Да, маленькие деньги зарабатываются трудно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації