Вхід | Реєстрація

Анастасія Бакунова зайняла перше місце на Міжнародному фестивалі

Анастасія Бакунова зайняла перше місце на Міжнародному фестивалі

З 18 по 20 травня у Комсомольську проходив дитячий фестиваль «Мистецьке сузір’я», котрий цього року вже набув статусу Міжнародного.

У фестивалі «Мистецьке сузір’я» брала участь і 12-річна кобелячанка Анастасія Бакунова, котра в своїй віковій категорії зайняла почесне перше місце. Аби дізнатися про всі подробиці, ми зустрілися із мамою дівчинки та педагогом з вокалу Варварою Дядюрою. Вона розповіла нам, що Настя вже брала участь у цьому фестивалі в 2010 році. Проте тоді він був Всеукраїнським. І тільки цього року він набув статусу Міжнародного.

— Це дуже добре, що Міжнародні фестивалі відбуваються в Україні і нашим дітям не потрібно їхати за кордон, — каже Варвара Анатоліївна. — Бо для того, аби взяти участь у подібному конкурсі за кордоном, потрібні чималі гроші.

Варвара Дядюра розповіла, що її донечка виконувала два твори в естрадному стилі. Хоча для неї ближчий народний жанр. До однієї з пісень Варвара Анатоліївна навіть сама написала музику.

— Тільки Настя завершила співати першу пісню — я зрозуміла, що це фурор! — ділиться з нами жінка. — Бо коли я проходила біля членів журі, ще не знаючи результатів, вони мене зупинили і кажуть: «Ваша дівчинка завтра виступає у гала-концерті». Стало відразу ж ясно, що Настя пройшла.

Зі слів Варвари Дядюри, вражень у Насті було безліч, хоча й перемоги вона вже сприймає, як звичне явище. Та все ж, вона дуже рада, що взяла участь у фестивалі. Тим більше, що з усіх нагород ця — найвизначніша!

У планах юної співачки не зупинятись і розвиватись далі. А ми впевнені, що Настя візьме участь ще у багатьох конкурсах та фестивалях і неодмінно здобуде в них перемогу.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації