Вхід | Реєстрація

Ми НЕ чекаємо на Євро

Ми НЕ чекаємо на Євро

Україна шаленими темпами готується провести футбольний чемпіонат Європи, зображує передсвяткове хвилювання українців перед значною подією, крутить по телебаченню відповідні ролики, сипле з екранів телевізорів на голови глядачів щоденними новинами про хід приготування до значної події. Але чи насправді відчувають такий трепет мешканці Нових Санжар? Чи чекають вони на Євро-2012?

Саме це ми вирішили дізнатися на центральному ринку містечка. В опитуванні взяли участь  40 респондентів. Скажемо одразу, що лише 8 респондентів сказали: так, вони чекають Євро-2012. Усі інші — 32 опитуваних — сказали, що ні, не чекають. Більшість новосанжарців, які все-таки чекають футбольного чемпіонату, виявилися представниками молоді. І лише кілька чоловік представляли старше покоління. Один хлопчик років дев’яти сказав, що дуже чекає на футбол.

— Я його з самого малку люблю, — зізнався він.

Одна з опитуваних також поділилася, що має шестирічного сина, але той уже чекає чемпіонату, бо любить футбол з чотирьох років. Як бачимо, є в нас такі маленькі, але вже великі футбольні фанати.
А от думка людей старшого віку про проведення Євро-2012 в Україні є далеко не позитивною. Перший же респондент одразу ж сказав:

— Ні, не чекаємо. Нам те Євро нічого не принесе, мені так здається.

Усі інші опитуванні тільки повторювали цю думку, докидаючи нових і нових аргументів:

— Те Євро принесе нам тільки хвороби з-за кордону.

— Нам, бідним, від того не стане легше. Збагатяться тільки ті, хто це організував, а для народу — нічого. Тільки за наш рахунок усе зроблять, а ще потім ми і розплачуватимемось. Ось подивитесь, як ціни полізуть уверх на все, тільки закінчиться весь отой футбол.

— Наживуться на тому багаті, такі, як Ахмєтов і йому подібні. Повідмивають собі гроші на цьому — ото й усе.

— Ми стоїмо по коліна в грязюці. Для чого нам те Євро, як самі злидні? Якби ми жили нормально, тоді можна було б провести такий чемпіонат.

Серед опитуваних знайшлися і ті, які теж говорили «ні», але обґрунтовували свою відповідь інакше:

— Ні, не чекаю. Мені від того Євро ні холодно, ні жарко.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2012, 11:29 | Нові Cанжари | Цікаве
1. koriolan / 3 червня 2012, 09:36
Евро 2012 напоминает мне свадьбу бомжей.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації