Вхід | Реєстрація

П’ять років «Добра»: нагороджені переможці ювілейного конкурсу дитячих благодійних проектів

22 травня 2012 року в Києві у Міському будинку вчителя проходив Національний форум «Добро починається з тебе».

Форум є завершальним етапом Всеукраїнського конкурсу «Добро починається з тебе», який уже п’ятий рік проводить Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000». Його мета — формування ефективного механізму відродження традицій благодійності в Україні, стимулювання розвитку дитячих і молодіжних благодійних ініціатив. Головне завдання форуму — презентація кращого досвіду дитячої та молодіжної благодійної діяльності в Україні, формування стратегії та конкретних механізмів підтримки й популяризації дитячих та молодіжних благодійних ініціатив, виховання у дітей та молоді потреби й навичок благодійної діяльності, стимулювання соціально активної учнівської і студентської молоді.

Другий рік поспіль форум «Добро починається з тебе» проходить під егідою Асоціації благодійників України.

У форумі взяли участь майже 100 представників дитячих і молодіжних колективів, громадських і благодійних організацій, соціально відповідального бізнесу.

Новосанжарський район представляла Соколовобалківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка увійшла до числа фіналістів. Учасники форуму працювали у двох секційних групах, керівник проекту Соколовобалківської ЗОШ ІІІІ ступенів Тетяна Зінченко презентувала проект учнівського самоврядування «Людина починається з добра».

Кульмінацією форуму стало пленарне засідання, на якому були присутні відомі громадські діячі і благодійники. Серед них — Голова Наглядової ради Фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, директор проектів Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження» Катерина Смаглій, підприємець і громадський діяч, директор фонду анімалотерапії Маргарита Січкар, лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, президент Благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук.

Звертаючись до присутніх, Катерина Ющенко сказала: «Дякую, що ви є частиною цього проекту. Те, що ми робимо, дає нам сили і захист. Адже, роблячи добрі справи, допомагаючи іншим, прагнучи щось змінити на краще, ми відчуваємо міцний захист добра. І те, що в цей процес залучені найменші діти, тільки примножує його. Наш Фонд і всі ми разом — мультиплікатори добра. Це надихає і робить нас щасливими».

Після вітань і підведення підсумків форуму розпочалася подія, якої з нетерпінням очікували маленькі благодійники — нагородження переможців і лауреатів конкурсу «Добро починається з тебе».
Соколовобалківська ЗОШ ІІІІ ступенів нагороджена дипломом як фіналіст п’ятого Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе» та подякою Університету менеджменту освіти за вагомий внесок у відродження і розвиток дитячих та молодіжних благодійних ініціатив.


Автор: Тетяна Зінченко, педагог -організатор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації