Вхід | Реєстрація

«Автобус-2012»

 «Автобус-2012»

На теритрії Полтавської області, як і в усій Україні, з 14 травня по 5 червня проводився комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті «Автобус-2012».

Головним завданням проведення заходів було попередження аварійності на пасажирському транспорті, забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку.

Працівники взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 здійснювали посилений контроль за рухом вищевказаної категорії транспортних засобів та аналіз порушень Правил дорожнього руху допущених водіями автобусів, у тому числі перевищення обмежень швидкості руху автобусів, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг біля автовокзалів, порушень правил зупинки і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, керування водієм автобусом без ліцензійної картки, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, відхилення від визначеного маршруту руху, зберігання автобусів поза встановленими місцями стоянки.

Нагадуємо: у літній період традиційно збільшується об’єм пасажироперевезень. Тож, будьте уважні під час вибору транспортного засобу для поїздки в місця літнього відпочинку. Не погоджуйтесь на пропозиції осіб, які не мають ліцензії та необхідних професійних навичок для надання послуг з перевезення автомобільним транспортом. Адже переважна більшість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками за участю автобусів стається через ігнорування нелегальними перевізниками Правил дорожнього руху.


Автор: О. Олефіров, заступник командира взводу, капітан міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2012, 16:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації