Вхід | Реєстрація

Солошинське сафарі закінчилось штрафом

Солошинське сафарі закінчилось штрафом

Троє жителів Полтави, відпочиваючи в Кобеляцькому районі, вирішили розважитися. Все було б нічого, якби при цьому вони не порушили чинне законодавство.

Полтавці відпочивали на одній із турбаз, розташованих у Кобеляцькому районі. А потім чи то від нудьги, чи з інших причин, вирішили додати в своє життя екстриму. І не придумали нічого іншого, як влаштувати поблизу сіл Солошине і Григоро-Бригадирівка щось на зразок сафарі. Слони й леви на Полтавщині, як відомо, не водяться, тому полтавці розпочали полювання на звичайного зайця. А замість потужного всюдихода, вирішили використати стареньку «Ауді».

Гості районі при цьому порушили правила полювання. Адже зараз полювати на зайців заборонено, вони якраз вигодовують свою малечу. Але цього порушення браконьєрам виявилось замало. Полюючи, вони хвацько роз’їжджали посівами сої і кукурудзи, котрі належать місцевим фермерам. Звичайно, це аж ніяк не сподобалось аграріям. Саме вони і вирішили влаштувати засідку на непроханих гостей. Розповідає фермер Олександр Ткаченко: «Мені про браконьєрів сказали наші працівники. Вони повідомили, що ті ще з початку травня луками та полями гасають». Ткаченко, разом із єгерями мисливського товариства «Тахтаївське», виїхали на своє полювання — на браконьєрів. І близько 10-ї години вечора 31 травня помітили «Ауді». Про це одразу повідомили дільничного інспектора міліції Віктора Тимцуника. А потім всі разом зупинили машину з порушниками. Спочатку ті вели себе досить нахабно — відмовились представлятись та пред’являти будь-які документи. Тоді на місце події викликали черговий наряд міліції і співробітників ДАІ. Останні одразу склали протокол щодо водія «Ауді», який знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Впольованого зайця і рушницю і браконьєрів вилучили. У подальшому щодо них склали протокол про адміністративне правопорушення.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2012, 14:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації