Вхід | Реєстрація

Вирощуванням маку та коноплі займаються по всій Полтавщині

Вирощуванням маку та коноплі займаються по всій Полтавщині

Правоохоронці Полтавської області продовжують виявляти та припиняти незаконний посів рослин маку та конопель. Так, лише за минулу добу міліціонери виявили 5 випадків такої діяльності по області.

Зокрема, у Великобагачанському районі працівники міліції біля лісосмуги знайшли посів 18 рослин, схожих на коноплю. Як встановлено, їх власником був 45-річний чоловік, який пояснив, що вирощував рослини для власного вживання.

Значно більший «врожай» зібрали правоохоронці в Котельві. На присадибній ділянці місцевого мешканця знайшли 390 рослин коноплі. 28-річний чоловік раніше уже мав аналогічні проблеми із Законом.

У Миргородському районі 29-річний чоловік зберігав у власному господарстві уже висушені рослини коноплі. У нього працівники міліції вилучили 120 грамів забороненої речовини.

Іноді вирощуванням заборонених рослин займаються й люди досить поважного віку. Так, у Семенівському районі правоохоронці знайшли на присадибній ділянці 65-річного пенсіонера 157 рослин маку.

Ще більшу кількість маку вилучили у Шишацькому районі. 43-річний чоловік на присадибній ділянці вирощував 240 заборонених рослин.

Речові докази, вилучені в усіх порушників, направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Полтавщини.


Автор: Вікторія Лайло, www.mia-pl.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2012, 14:10 | Полтавщина | Кримінал
1. ЗИНАИДА / 7 червня 2012, 21:51
ПОЕДЬТЕ В САПОЖИНО ПОЛТАВСКОГО Р-НА И СПРОСИТЕ , ГДЕ ВЫРАЩИВАЕТ КОНОПЛЮ МАКСИМЕНКО КАТЕРИНА АНТОНОВНА СО СВОИМ ВНУКОМ- НАРКОМАНОМ......
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації