Вхід | Реєстрація

Діму Рибку прооперували в Києві

Діму Рибку прооперували в Києві

У глухого хлопчика, гроші на лікування якого збирали всім районом, з’явився шанс на повне одужання.
Операцію провели в Києві 21 травня. Діму оперували безкоштовно. Це стало можливим завдяки сприянню Полтавського управління охорони здоров’я. Хлопчику вже вставили штучний імплантант, котрий сприятиме відновленню слуху. 19 червня київські медики проведуть його підключення і налаштування. А потім у Діми і його батьків настане довгий і відповідальний період реабілітації та навчання. Вже через місяць хлопчик почне чути звуки. А через рік, якщо все йтиме нормально і батьки виконуватимуть настанови медиків, Діма заговорить.

Жителі Кобеляцького району зібрали на лікування Діми Рибки близько 33 тисяч гривень. Всі ці кошти будуть використані на реабілітацію дитини. Адже ми знаємо, що медицина в Україні далеко не безкоштовна. А в п’ять років хлопчику вставлять інший імплантат — цього разу назавжди.

Батьки Діми, Ірина та Олег Рибки уклінно дякують усім чуйним і щедрим людям, які здавали кошти на порятунок їх дитини. Подяка однаково велика для всіх — і тим, хто здав «десятку», і тим, хто пожертвував тисячу. І кожен з благодійників вже може сказати: «я прожив життя не марно, адже допоміг врятувати дитину».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2012, 10:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації