Вхід | Реєстрація

З кубком із Іллічівська

З кубком із Іллічівська

Повернулись юні кобеляцькі футболісти, котрі взяли участь у змаганнях до Дня захисту дітей, що традиційно проводяться у приморському місті.

На турнір до Іллічівська їздили зовсім юні спортсмени. Хлопчакам виповнилось лише по 8-9 років. Як розповів тренер футболістів Віктор Білорибець — це їх дебют на змаганнях всеукраїнського рівня. Зважаючи на юний вік спортсменів, крім тренерів, їх у поїздці супроводжували й батьки. Вони, за словами Білорибця, дуже допомогли в організації поїздки. Те, що батьки є головними спонсорами проведення більшості дитячих змагань, є вже явищем звичним. У цьому ж випадку, вони допомагали ще й організаційно, супроводжуючи юних спортсменів від початку й до кінця поїздки.

До речі, самі батьки ніскільки не шкодують за витраченим часом і грошима. І справа не лише у спортивній складовій поїздки. Кобелячани були просто вражені містом Іллічівськ. За їх словами, чистота та благоустрій тамтешніх вулиць не поступаються кращим європейським зразкам. Як для дітей, так і для їх батьків була організована культурна програма. Вони змогли відвідати одеський дельфінарій, циркове шоу на воді, святкове дійство до Дня захисту дітей. Напевне, єдиним недоліком поїздки стали погодні умови. Сильний вітер, невисока температура повітря і дощ — не дали змоги насолодитись ще й купанням у морі.

Тепер щодо спортивної складової поїздки. Одразу по приїзду юним кобеляцьким футболістам довелось зіграти проти господарів турніру. Ті виявилися не надто гостинними і впевнено перемогли. Програли кобелячани того дня й ще один матч. А от в подальшому, відпочивши, лише перемагали. І в кінцевому результаті зайняли призове третє місце. А Іван Живулько отримав спеціальну відзнаку, як кращий нападник турніру. Спеціальний кубок, бронзові нагороди і почесні дипломи в Кобеляки привезли Іван та Руслан Живулько, Олексій Глинський, Валерій Луценко, Сергій Данко, Артем Кірсанов, Олександр Антонов, Олександр Чуйко, Іван Довбня, Дмитро Оніщенко, Андрій Масич, Максим Пилипенко, Максим Лимар. Далі хлопчаки під керівництвом тренерів Віктора Білорибця та Василя Петренка готуватимуться до матчів Чемпіонату України.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2012, 10:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації