Вхід | Реєстрація

Євген Безуглий приносить перемогу команді міськради

Євген Безуглий приносить перемогу команді міськради

У середу 30 травня на спортивній базі навчально-виховного комплексу № 1 відбувся футбольний турнір пам’яті Дмитренка.

Ці змагання стали вже традиційними. Вони відбуваються вшосте. І перемоги в турнірі святкували всі його учасники. Кубок Дмитренка по черзі вигравали команди міської ради, райдержадміністрації, НВК № 1 та газети «ЕХО». Саме ці колективи традиційно змагаються за головний приз. Напевне саме через цю обставину — те, що чемпіонами вже ставали всі, змагання відбулись у надзвичайно дружелюбній, товариській атмосфері. Було багато сміху, жартів та обмаль травм. Саме до цього, до коректної спортивної боротьби, без зайвого фанатизму, і закликали учасників у вітальних промовах директор школи Яків Постольник, міський голова Олександр Ісип та головний суддя турніру, підгорянський сільський голова Анатолій Няйко.

Згідно із регламентом змагань, для поліпшення видовищності, командам дозволили заявити по одному «легіонеру», тобто, спортсмену, який не має жодного відношення до даної установи. Щоправда, вже перед самими початком гри для «ЕХО» зробили виключення, зважаючи на малу, у порівнянні з іншими колективами, кількість працюючих. Тому у другій грі, крім офіційно дозволеного, згідно регламенту, «легіонера» Юрія Няйка, за тижневик почав грати приватний підприємець Віктор Рудич. Віктор Олексійович став у «рамку» і надійно відзахищав її, витягши кілька, здавалось, «мертвих» м’ячів. За міську раду «легіонерив» один із кращих молодих футболістів району Євген Безуглий, за РДА — швидкий і технічний Олег Маньківський. Вчителі взяли собі для підсилення Богдана Калитку. А потім ще й «позичили» держслужбовцям свого сторожа Олександра Волошина. Чомусь досить великий колектив РДА не зміг повністю укомплектувати свою міні-команду.

Тільки-но спортсмени вийшли на передматчеву розминку, як стало зрозуміло — по підбору гравців фаворитом турніру є команда міськради. Її ворота захищав депутат Роман Горбенко, захист цементували супердосвідчені контролери ринку Сергій Старостенко і Олександр Гапонов, майстер «Міської сервісної служби» Олександр Каїра встигав і захищатися, і в напад ходити, а на вістрі атак «феєрив» Женя Безуглий. Зрештою він наколотив у ворота суперників достатню кількість голів і заслужено отримав відзнаку — «Кращий гравець турніру». Ну, а міськрада очікувано виграла Кубок Дмитренка. Його з рук директора школи Якова Постольника отримав Остап Ісип, який завзято вболівав за татуся.

Татусь, до речі, як і секретар міськради Сергій Галушко, теж не відсиджувались в кабінетах, а «пихтіли» на майданчику. Ісип навіть став своєрідним «героєм» останнього матчу. Міськрада грала з вчителями, Женя забив «свої» три голи і на поле випустили міського голову. Тричі його виводили або віч-на-віч із голкіпером, або взагалі на порожні ворота. І тричі Ісип примудрявся влучати м’ячем у штангу. Ох і веселились з приводу такої влучності глядачі. А Олександр Михайлович віджартовувався: «Школа ж за мене голосувала, от я й не ображаю її футболістів». Вчетверте очільник Кобеляк таки попав м’ячем у ворота. Але в цей момент суддя дав свисток про закінчення поєдинку.

Крім вже згадуваного Євгена Безуглого, спеціальні відзнаки отримали вічно молодий Володимир Калитка, як кращий голкіпер, Олег Маньківський як кращий форвард і автор цих рядків, як кращий захисник.

Безумовно, головним призом для всіх учасників стало море позитиву. Після кожної гри її учасники тисли один одному руки і обнімались, а потім всі разом сфотографувались на добру пам’ять.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2012, 13:24 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації