Вхід | Реєстрація

Випускний для вісьмох учнів

Випускний для вісьмох учнів

Минулого четверга Кобеляцька загальноосвітня школа № 3 І-ІІ ступенів випускала своїх учнів у самостійне життя. Хоча випускників було всього восьмеро, та для них влаштували справжнє свято.
О 18.00 перед школою зібрались викладачі, рідні та близькі випускників аби привітати їх з отриманням свідоцтв про базову середню освіту. Свято розпочалося під державний гімн. Вісім випускників, у супроводі першокласників, вийшли на імпровізовану сцену, прикрашену кульками.

Так уже повелося в Україні, що перед усіма важливими подіями в житті людину благословляють на щастя та долю. Тому батьки випускників провели їх у щасливу дорогу хлібом. Також до дітей звернулися представники влади та педагоги.

— У вашому житті настає нова пора, — каже директор школи Таїсія Масич. — Пора дуже відповідальна, адже вам самим тепер доведеться вирішувати свою долю, обирати майбутній життєвий шлях, професію. Ви повинні пам’ятати, що в житті кожної людини бувають і радощі, і розчарування. Але саме вони загартовують характер людини. Я впевнена, що в кожного з вас уже є свої плани на майбутнє та заповітна мрія. Але для того, щоб вони здійснилися, потрібно прикласти багато зусиль. Після літнього відпочинку ви з головою поринете у навчання. Проте воно відбуватиметься уже не в стінах рідної школи, а в якомусь іншому навчальному закладі. Та ви повинні пам’ятати, що двері нашої школи для вас завжди відкриті.

На завершення свого виступу директор школи попрохала випускників зробити все для того, аби передчасні зморшки не лягали на обличчя батьків. І щоб їхні серця завжди були спокійні за своїх дітей. Також побажала знайти правильну дорогу в своєму житті та щастя. Після чого приступила до вручення свідоцтв.

Класний керівник Вікторія Захарченко також звернулася до дітей з вітальними словами. Перш за все, вона побажала цінувати своїх батьків, не робити нікому зла і кривди, за добро відповідати добром і хоч інколи згадувати про школу та шкільні роки.

Цього вечора випускників вітали колишні учні школи. Зокрема, Владислав Стрюк виконав пісню «Соколята». Також перед присутніми виступили вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Сергій Черкаський радував всіх гуморесками. І звичайно ж, будь-яке свято не може обійтись без подарунків. Під пісню «Детство» у виконанні Анжели Черевко молодші школярі вручили випускникам кульки. І під державний Гімн випускний вечір завершився.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. водій / 8 червня 2012, 21:41
Кобеляцька загальноосвітня школа № 3
хай мене Господь помилує.... на що воно схоже, ота Богом забута хібарка, і як воно до сьогодні достояло..

Не допусти Боже шоб мої діти там вчилися
2. водій / 8 червня 2012, 21:44
погляньте на цю фотку Посилання на exo.in.ua
який шокуючий контраст між шостою (з ліва на право) дівчиною, і отим на фоні чого вона стоїть, що зветься школою..

це тихий кашмар
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації