Вхід | Реєстрація

Forbes назвав Полтаву найменш криміногенним містом

Forbes назвав Полтаву найменш криміногенним містом

Журнал Forbes склав рейтинг найкриміногенніших регіонів України. Згідно з дослідженням, за підсумками 2011 року, найкриміногенніші регіони України - Схід і Південь.

Як мовиться в матеріалі видання, Сімферополь, Севастополь, Дніпропетровськ, Горловка і Кіровоград з 6-7,2 тяжкими злочинами на 1000 жителів займають перші місця серед міст із згаданого рейтингу.

У західних обласних центрах - Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному рівень злочинності в 2-3 рази нижче. Найменш небезпечний з великих міст України - Полтава(1,5), де, як відмічає видання, мешкає велика кількість відставних військових.

Видання як приклад відмічає, що чисельність жителів Севастополя і Вінниці практично однакова - 380 000 і 370 000 відповідно. При цьому рівень злочинності в містах непорівнянний. У Севастополі минулого року тяжких злочинів здійснене 6,4 на 1000 жителів. З 32 міст, що беруть участь в рейтингу Forbes, рівень злочинності вище тільки в Сімферополі(7,2).


Автор: www.korrespondent.net


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2012, 14:27 | Полтава | Суспільство
1. Тарас / 7 липня 2012, 14:11
Шановний авторе! Повторіть, будь ласка, правила про ступені порівняння прикметників("рейтинг самих криміногенних регіонів")А, взагалі, було цікаво. Дякую!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації