Вхід | Реєстрація

Кобелячанин відремонтував дорогу власним коштом

Кобелячанин відремонтував дорогу власним коштом

До редакції зателефонував депутат міської ради Сергій Арісов і повідомив, що місцевий підприємець Іван Проскура протягом двох днів ремонтує частину дороги на вулиці Заворскло.

Коли ми приїхали, то якраз застали на об'єкті Івана Проскуру. Він розповів, що відремонтувати дорогу було його давньою мрією, адже в цьому районі він виріс та провів більшу частину свого життя. Тим більше, йому досить часто доводиться нею їздити.

— Тут була вузесенька дорога з величезними ямами, в яких часто було повно води — додає Сергій Арісов. — Легковим автомобілям було дуже важко проїхати. Іноді, вода навіть в салон заходила.

Підприємець Іван Проскура розповів, що загалом довелось працювати протягом двох днів. Власноруч він вирубував чагарники на узбіччі дороги. Для роботи замовив бульдозер та автогрейдер. Решта техніки з кобеляцького «Будсервісу».

— Дорога, звісно ж, не з асфальту, — продовжує він, — бо для цього прийшлося б витратити сотні тисяч гривень. — Та я зробив найоптимальніший варіант: розширив її та засипав ями.

Іван Проскура звертався за допомогою до міської влади, та через нестачу коштів в бюджеті йому відмовили.

Місцеві жителі реагували на ремонт дороги по-різному. Хтось дякував та допомагав працювати, взявши до рук лопати. А дехто скаржився, мовляв, тепер на цій частині дороги будуть швидко та часто їздити автомобілі.

Зі слів підприємця, він відремонтував біля  трьохсот метрів дороги. На це витрачено близько дев’яти тисяч гривень.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2012, 10:44 | Кобеляки | Суспільство
1. Dok / 15 червня 2012, 12:53
На звання Героя України Івана Проскуру! З таких людей більше толку, чим з космонавтів. Молодець!
2. New York / 16 червня 2012, 07:11
1. Даша пише:
«відремонтував біля трьохсот метрів дороги»

Це що — перекладений Прагмою російський текст? Чи дійсно було 300 метрів дороги, а чоловік сів на обочині і став щось там ремонтувати?
І щодо фото. Я на 99% впевнений, що ракурси двох знімків різні (якщо взагалі це те саме місце). А це недопустимо для порівняльних фото.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації