Вхід | Реєстрація

Срібло знову в районі

Срібло знову в районі

2 червня в місті Миргороді відбулася обласна Спартакіада ВФСТ «Колос» серед сільських та селищних рад на «Краще спортивне село Полтавщини 2012 року», присвячена Року спорту та здорового способу життя.

За Кобеляцький район виступали спортсмени смт. Білики — багаторазові переможці районних спартакіад. Команда була налаштована тільки на перемогу, адже минулого року на такій же спартакіаді в Семенівці ми були срібними призерами. І ось з'явилась нагода перемогти минулорічних чемпіонів із села Хомутець Миргородського району. Та, на жаль, так склались обставини, що за день-два до змагань майже половина наших спортсменів повідомили про неможливість взяти участь у цих змаганнях. Звичайно, що рівноцінну заміну цим спортсменам знайти не вдалося, але я дуже вдячний тим, хто не відмовився від пропозиції взяти участь у цих престижних змаганнях обласного рівня.

На перемогу дублюючим складом годі було розраховувати, аби хоча б у десятку кращих потрапити. Та настрій був бойовий і оптимістичний, тому змагалися з наснагою та вірою в себе. Коли ж підвели підсумки і виявилось, що ми — срібні призери, то радості не було меж.

Від щирого серця хочу подякувати спортсменам, що гідно захищали честь району: з легкої атлетики — Потабенку Олегу (І місце з бігу на 1000 м), Пшеничній Аллі; настільного тенісу — Мамедову Рустаму, Онищенко Юлії; гирьового спорту — Шкурку Сергію; шахів — Горголі Георгію (II місце); шашок — Жуку Олексію (ІІ місце); волейболу — Поберію Едуарду, Ніколаєнку Олексію, Пугач Оксані, Зозулі Вірі, Хурді Світлані; перетягування канату — Чорному Андрію, Ісаю Андрію, Савенку Олександру, Вовченку Сергію, Гадючці Володимиру.

Крім перемоги, кубка та грамот, члени команди везли з Миргорода яскраві враження від змагань, спілкування та чарівних місць Полтавщини.

Від імені команди висловлюю щиру подяку за сприяння і підтримку: голові райдержадміністрації Таранушичу Анатолію Олексійовичу, директору цукрового заводу Перхайло Павлу Володимировичу, селищному голові Киричко Ользі Григорівні.

Перемога білицьких спортсменів була б неможливою без цілеспрямованої, постійної роботи районних органів влади, які організовують різноманітні змагання для різних вікових категорій, залучають все ширші маси до активного змістовного відпочинку, спорту та здорового способу життя.


Автор: Юрій Комлєв, інструктор зі спорту, смт. Білики


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2012, 11:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Бувалий / 16 червня 2012, 13:28
Останній абзац розсмішив. Непогано лизнув...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації