Вхід | Реєстрація

«Ви дали мені друге життя!»

«Ви дали мені друге життя!»

15-го червня у конференцзалі Новосанжарської центральної районної лікарні вітали медичних працівників. Їм говорили слова вдячності, вручали подарунки і співали циганських пісень.
Першою вітала своїх колег з наступаючим Днем медичного працівника головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря. Вона говорила про те, що працювати медикам доводиться у непростий час реформування галузі. Але, тим не менше, люди працюють на совість, щодня рятуючи здоров’я, а іноді й життя мешканців району. Наприкінці виступу Ольга Василівна повідомила, що незабаром у центральну лікарню придбають новий сучасний цифровий флюорограф.

Заступник голови райдержадміністрації Іван Солодовник нагадав присутнім у залі медичним працівникам, що ключова теза реформи — це гідна зарплата і соціальні гарантії. І побажав медикам, щоб у них було і перше, і друге.

Заступник голови районної ради Микола Перерва зауважив, що на розвиток медичної галузі району були направлені значні кошти. І це принесло свій результат. Так, останніми роками у районі суттєво зменшилася смертність населення. А це найкращий показник роботи лікарів.

Селищний голова Андрій Река не просто вітав медиків, він ще й розповів про свій досвід перебування у лікарні.

— На початку січня я лежав у вас десь до двадцяти днів. Бачив, як бігають і клопочуться оті медсестрички. Я й питаю одну: «А скільки ти заробляєш?» А вона відповідає: «Невже ви думаєте, що ми за зарплату ходимо на роботу?! Нам вона подобається!». Так от я бажаю, щоб ваша робота не лише вам подобалася, а ще й добре оплачувалася.

Вітає медиків і депутат обласної ради Григорій Перерва. Він говорить про покращення умов роботи медичних працівників. І нагадує, що, завдяки клопотанню Олексія Лелюка, незабаром у центральній районній лікарні замінять усі вікна на металопластикові. На це піде близько 2,7 мільйона гривень.
Після вітальних промов кращі представники медичної галузі району отримали грамоти від районної та селищної ради, райдержадміністрації. Ольга Гиря також відзначила подяками і подарунками кращі колективи відділень центральної районної лікарні, сільських амбулаторій та ФАПів.

У концертній частині свята своїх колег спочатку привітав піснею Григорій Табас, якому зал довго і вдячно аплодував. А потім на сцену вийшов циганський гурт «Сім’я Іванцових». Своїми піснями він одразу викликав радісні усмішки та щасливі погляди медиків, які сиділи у залі. Іванцови не лише співали, вони щиро дякували медикам за допомогу.

— Саме ви дали мені друге життя. І завдяки вам я можу продовжувати співати, — подякувала лікарям Оксана Іванцова.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. дед / 24 червня 2012, 20:48
Цікаво ,чому такі гроші і в Санжари.
2. дед / 24 червня 2012, 20:49
Напевно ставки дуже високі.
3. Бувалий / 25 червня 2012, 22:03
Це те ж саме, що і малина для Верховної Ради по 600 грн. Хвалебних од про "благодійника" буде мама не горюй, а тим часом, як мінімум, половина суми відмиється чорним налом для виборів.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації