Вхід | Реєстрація

У «Супутнику» завершується І тур

У «Супутнику» завершується І тур

У спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник» Автозаводської районної ради м.Кременчука 4 липня завершується І тур. Цього року вперше у комунальному дитячому таборі відпочивають діти з інших міст регіону - 25 дітей з Нових Санжар. Нововведенням у «Супутнику» стали заняття з дітьми по Правилам дорожнього руху з використанням електромобілів. Щонайменше раз за тур їх будуть привозити до парку Миру для проведення практичних занять по ПДР інспекторами ДАІ на Автомістечку. Діти з Нових Санжар цими вихідними вже пройшли навчання на Автомістечку.

За інформацією директора дитячого комплексу Геннадія Панова, наразі у «Супутнику» відпочиває 120 дітей. Минулого року в червні у районному таборі відпочивала 101 дитина. На ІІ тур, який почнеться з 7 липня, вже продано 167 путівок (у 2011 році – 137). Наразі закінчується формування ІІІ туру. Очікується, що цього року у СОК «Супутник» відпочине значно більше дітей, ніж торік.

А після закінчення ІІІ-го туру в СОК «Супутник» планують організувати відпочинок для 500 ветеранів у чотири зміни (по 5 днів кожна). Минулого року в «Супутнику» після закінчення дитячих турів відпочили 440 людей похилого віку. Ініціатором оздоровлення кременчуцьких ветеранів у районному дитячому таборі виступив голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. водій / 26 червня 2012, 18:06
Люба газетко, ану ось дозволь я висловлю тобі трішки щекотливе запропонування.

Якщо ти прям така правда, та якщо ще і народна, якщо ти прям таке світило яке робить темне явним, та якщо ще і для людей, так просвіти тоді будь ласка своїх читачів у тому, що знаки обмеження швидкості, котрі встановлені по обидва боки посту ДАІ що на в"їздї у Кобеляки, не дійсні, і являються порушенням правил самими ж мусорами - я не помилився висловом! На сьогодні, любе додаткове обмеження швидкості, може встановлюватися лише при одній єдиній умові - дорожно ремонтні роботи - і то !!! Якщо такі роботи не ведуться, або закінчені, а знаки ще досі стоять, вони також не дійсні, і являються порушенням правил!

А тепер про сир та мишоловку. Саме по собі обмеження, ніби то і не кримінал, адже і мотиви його нібито гуманні - безпека руху, ретельний контроль за проїхжим транспортом і все таке. Але факт - сама інспекція ДАІ, зразок виконання порядку та дисципліни на дорозі, порушує правила, та ще ось у таких масштабах... точніше, із інспекції ДАІ перетворюється у мусарню! Тим більше, мотив забезпечення безпеки руху... власне у мене - ой під яким сумнівом.

Ану газетко, напишеш чи ні? Нікого ж за це не постріляють?
2. New York / 26 червня 2012, 21:01
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Хулі ти хочеш, придурок? Якщо хочеш, щоб на твоє "запропонування" відреагували, то напиши його нормально, без всіх оцих підарастіческих "люба газетко", "прям така правда". І в листі не забудь додати своє справжнє ім’я. Нікого за це не постріляють. Просто для того, щоб ті, кого ти принизливо називаєш "газетка", знали як до тебе, мудака, звертатись.
Провокатор їбаний!
3. водій / 26 червня 2012, 23:36
пригадаймо не так давно популярну рекламу: "я вас чудово розумію" ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації