Вхід | Реєстрація

Їхав, щоб убити і вбив

Їхав, щоб убити і вбив

«Я вбив людину!...» З такими словами близько 1-ї години ночі 2-го липня до чергової частини Кобеляцького райвідділу міліції звернувся 25-річний чоловік, тримаючи в руках мисливську рушницю. Він повідомив міліціонерам, що за 100 метрів від райвідділу лежить чоловік, в якого він щойно стріляв. Правоохоронці миттєво виїхали на місце події, проте потерпілий вже був мертвим.

За словами начальника Кобеляцького райвідділу міліції Миколи Подоброго вбитим чоловіком виявився 38-річний мешканець міста Кобеляки, раніше судимий за злісну непокору міліції, наркотики та незаконне поводження зі зброєю.

«Виїхавши на місце події, в центрі міста Кобеляки в парку Слави поблизу Вічного вогню нами було виявлено труп з чотирма вогнепальними пораненнями в область тулуба та голови, - говорить Микола Миколайович, - чоловік, який скоїв вбивство, у всьому зізнався та дав правдиві свідчення. Він розповів, що мав давній конфлікт з покійним через дівчину».

Як стало відомо зі слів 25-річного молодика, про зустріч з суперником він домовився по телефону. Близько 12-ї години ночі він під’їхав на батьковій автівці ВАЗ-2104 до парку Слави, прихопивши з собою мисливську рушницю. Суперник вже чекав його на лавці.

«Я вийшов з автомобіля, тримаючи рушницю в руках, - розповідає затриманий чоловік. - Побачивши мене, той схопився, а я вистрелив спочатку йому в тулуб та руку. Він намагався тікати. Я наздогнав та знову двічі вистрелив, вціливши йому в голову та тулуб. Він мене сильно дістав, бо чіплявся до моєї дівчини. Вона раніше зустрічалася з ним, а потім розірвала з ним стосунки і почала жити зі мною. Ми планували одружитися, проте колишній їй проходу не давав, погрожував, що повісить її… Я їхав, щоб убити і зробив це, за що тепер готовий відсидіти».

Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Молодого чоловіка чекає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Розпочате досудове слідство.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2012, 15:38 | Кобеляки | Кримінал
1. Рай / 4 липня 2012, 20:05
Нельзя человека убивать, но....если защита себя и своего достоинства, и никто не может помочь - правильно сделал. Но законы у нас дурные...За что пацану теперь 7-15 лет? Условный срок и никаких компенсаций родственникам потерпевшего и плюс от меня - держись!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації