Вхід | Реєстрація

Комсомольчанин пограбував і зґвалтував 60-літню жінку

Комсомольчанин пограбував і зґвалтував 60-літню жінку

У Полтавській області до чергової частини Комсомольського міськвідділу міліції 1 липня з письмовою заявою звернулась 60-річна місцева мешканка. Жінка повідомила міліціонерам, що близько 6 ранку, коли вона поралась по господарству, до неї у двір зайшов незнайомець, який перебував у нетверезому стані. Непроханий гість силою заштовхав жінку до будинку, відібрав останні гроші та зґвалтував.

Зі слів потерпілої, зловмисник спочатку почав вимагати у неї гроші. На той момент у господині було лише 20 грн., які вона і віддала лиходію. Але молодика це не вдовольнило. Він із застосуванням фізичної сили завалив жінку на ліжко та зґвалтував. Вчинивши тяжкий злочин, чоловік попрямував до себе додому.

Отримавши необхідну інформацію, правоохоронці одразу взялися за пошуки зловмисника. Невдовзі працівниками сектору карного розшуку було встановлено, що даний злочин скоїв раніше судимий 23-річний мешканець міста Комсомольськ. Також міліціонери з’ясували, що на рахунку молодика числиться ще й ряд крадіжок з дачних ділянок громадян. Після затримання підозрюваний надав оперативникам правдиві свідчення.

Відносно ґвалтівника порушено кримінальну справу за ч.1 ст.152 Кримінального кодексу України. За свої злочинні дії він може отримати від 3 до 5 років ув’язнення, повідомив ВЗГ УМВС в Полтавській області.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2012, 11:12 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації