Вхід | Реєстрація

У Кобеляках розпочато ремонт міських доріг

У Кобеляках розпочато ремонт міських доріг

Напередодні Дня Конституції місцевою дорожньою службою були проведені поточні ремонтні роботи вулиці Шевченка.
Згідно плану робіт на 2012 рік міська влада розпочала ремонт доріг комунальної власності. Першою в цьому році відремонтовано частину вулиці Шевченка, а це близько 900 метрів. Інший відрізок цієї ж дороги, довжиною в 2 кілометри, полагоджено державним коштом ще у 2011-му. Адже раніше вона була передана у державну власність. Роботу виконано філією «Кобеляцький райавтодор» на суму 114 тисяч гривень.

Гроші на ремонт доріг були виділені з обласного бюджету. Аби їх отримати міська влада передала до області звернення і виготовила за власний кошт проектну документацію. Звернення підтримали і було прийняте рішення виділити гроші на поточне полагодження вулиці Шевченка, та капітальний ремонт вулиць Касьяна та Стародніпропетровської.

Зі слів міського голови Олександра Ісипа, кошти виділені не повністю. Адже для ремонту Стародніпропетровської потрібно три мільйони гривень, а виділено всього 240 тисяч. На вулицю Касьяна необхідно два мільйони, а надійшло 212 тисяч. І так як коштів у повній мірі не вистачає, то дороги ремонтуватимуться частинами.

— У першу чергу лагодитимуть ті ділянки дороги, де найбільше дефектів, — каже очільник міста. — Протягом двох-трьох наступних тижнів розпочнуться ремонтні роботи вулиці Касьяна. Насамперед лагодитимуть частину автошляху від Фрунзе до навчально-виховного комплексу № 1.

Також ми поцікавились у міського голови з приводу того, коли демонтують лежачі поліцейські на вулиці Щорса. Він повідомив, що відповідне рішення є, та на його виконання немає коштів.

— Думаю, до зимового періоду лежачі поліцейські будуть ліквідовані, та не всі, — каже Олександр Михайлович. — Адже безпека на дорозі — перш за все. І лежачі поліцейські потрібні, адже вони свою роль виконують: змушують автомобілістів зменшити швидкість. І я не хотів би, якби повернулися ті часи, коли майже кожного місяця в Кобеляках траплялися аварії через перевищення швидкості.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2012, 15:08 | Кобеляки | Суспільство
1. водій / 11 липня 2012, 21:07
Зі слів міського голови Олександра Ісипа, кошти виділені не повністю. Адже для ремонту Стародніпропетровської потрібно три мільйони гривень, а виділено всього 240 тисяч. На вулицю Касьяна необхідно два мільйони, а надійшло 212 тисяч. І так як коштів у повній мірі не вистачає, то дороги ремонтуватимуться частинами.
Спостерігається така тенденція, що у інших областях гроші виділяються повністью, на дорогах не ямки латають, на участку від хати до хати, а повністью міняють асфальтове покриття від міста до міста. А от на полтавщині, зокрема у Кобеляках,гроші завжди виділяються лише частково. Ану чи знайдеться хтось, хто скаже чому воно так? Що воно за бабаяга поробила прокляття на цю область та на оці Кобеляки? Мости падають, колеса відлітають, піддони двигунів розуршаються об ці кляті полтавщинські напрямки, анекдоти складають про дороги полтавщини, ну точно як ніби господом покинуте місце. Чи зможе хто надати внятне пояснення, що воно за нефарт такий у цій полтавщині з цими фінансами, зокрема дорожними? Усим усе виділяється, а полтавщина як біла ворона...

Моде на СТБ до екстрасексів звернутися? Нехай відроблядь.
2. водій / 11 липня 2012, 21:35
Ось давайте поглянемо на якому рівні приділяється увага дорогам у містах інших областей:

Посилання на s48.radikal.ru

Посилання на s018.radikal.ru

І це не дочікуючись "повного анусу", як на полтавщині, де навіть при "анусові" хть би хни. І гроші виділені вдосталь, і не на ямки а на повну заміну покриття. А от на полтавщинські дороги грошей немає хоть лусни. Точно пороблено.
3. водій / 11 липня 2012, 21:38
І замітити варто, що таку картину як на фотографіях, по різних містах та областях Укарїни, сьогодні можна зустріти дуже часто! Сьогодні дорожні роботи бувкально киплять не зупиняючись. Крім полтавщини...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації