Вхід | Реєстрація

Оборона Рад святкувала День молоді

У неділю, 24 червня більшість людей святкували День молоді. Хтось — на річці, хтось — на природі, хтось — у колі друзів. Дійсно, свято досить цікаве та веселе. І, як правило, пов’язане зі спортом.
А у невеличкому селі Оборона Рад, що на території Сухомаячківської сільської ради, близько ста чоловік зібралися у центральному парку. Прийшли туди вони не просто так, а щоб провести волейбольний турнір, започаткований у цьому році — Кубок молоді. Завдяки місцевим любителям спорту, тут підготували волейбольну площадку, яка відповідає усім стандартам: і розмірами поля, і висотою сітки.

На турнір прибули чотири команди: «Суха Маячка» (дорослі), «Суха Маячка» (юнаки), «Оборона Рад» та «Іванівка» Кобеляцького району. Відтак свято набуло і міжрайонного характеру.

Згідно жеребкування, першими на волейбольне поле вийшли «Суха Маячка» та господарі майданчика — команда «Оборона Рад». Майстерніші та вищі за класом сухомаячани розгромили суперників з рахунком 25:11. Ні заміни, проведені господарями, ні підтримка власних уболівальників не допомогли команді «Оборони Рад» виграти бодай одну партію. І вони поступилися з рахунком 2:0.

Другими визначали кращого команди «Суха Маячка» (юнаки) та «Іванівка». Гра видалася напруженою та безкомпромісною. Та все ж з рахунком 2:1 перемогли юнаки.

Налаштувавшись серйозно на гру, обороняни впевнено переграли команду Іванівки — 2:0. А у дербі між двома командами із Сухої Маячки перемогу отримали більш досвідчені та сильніші гравці дорослої команди.

Відтак після чотирьох матчів стало зрозумілим, що першою точно буде команда з Сухої Маячки, а четвертою — з Іванівки. Відкритим залишалося питання — хто стане другим: юнаки чи Оборона Рад? До очної зустрічі кожна команда мала по одній перемозі та одній поразці.

Гра, як і передбачалося, виявилась напруженою, досить емоційною та спірною. Команди брали свої очки на подачах суперника і йшли майже рівно. Лише наприкінці першої партії Оборона Рад схилила шальки терезів на свою користь — 25:22. У другій партії юнаки, прислухаючись до порад старших гравців Сухої Маячки, здобули непросту перемогу. Безкомпромісною видалася боротьба і у третій партії. У складі юнаків особливо виділявся гарматними ударами Іван Степаненко. Але, на противагу йому, у господарів відмінно грав їх лідер — найдосвідченіший гравець турніру Олександр Магар. Саме його фірмові подачі з підкруткою, а також удари з будь-яких позицій допомогли господарям дотиснути суперників і виграти матч.

Відтак Суха Маячка виборола перше місце, Оборона Рад — друге, юнаки — третє, Іванівка — четверте. Кожна з команд отримала свій заслужений приз. Трійку призерів нагородили почесними грамотами, а переможцям дістався ще й кубок.

Волейбольний турнір закінчився, але День Молоді тривав. Люди, що зібралися у парку, готували шашлики, юшку, слухали музику і просто веселились.

Сподіваємось, що вже наступного року господарі спробують взяти реванш і виграти кубок. На підготовку у них цілий рік — до наступного свята молоді.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації