Вхід | Реєстрація

Андрій Река виступив перед кобеляцькими опозиціонерами

Андрій Река виступив перед кобеляцькими опозиціонерами

Днями у Кобеляки приїжджав новосанжарський селищний голова. Він зустрівся із своїми однопартійцями із «Фронту Змін» та союзниками по опозиції з «Батьківщини».

Під час зустрічі, яка тривала майже дві години, Андрій Олександрович кілька разів підкреслював, що позиціонує себе не як майбутній учасник парламентських виборчих перегонів. Він постійно називав себе представником опозиції. Адже «де-юре», тобто, згідно із законодавством, виборча компанія ще не стартувала. Хоча «де-факто», тобто, насправді, вона триває вже кілька місяців. І всім давно відомо, що найвірогідніше саме Андрій Река буде кандидатом-мажоритарщиком від об’єднаної опозиції на виборах, які проходитимуть у Карлівському виборчому окрузі, до якого входить і Кобеляцький район.

Спочатку перед присутніми на зібранні активістами і депутатами різних рівнів від «Батьківщини» та «Фронту Змін» виступив Олег Пругло, перший заступник виборчого штабу об’єднаної опозиції. Він розповів про деякі нюанси майбутнього виборчого процесу та відповів на чисельні запитання.

А Дмитро Кулічковський, благочинний Української Православної Церкви Київського патріархату попередив усіх про можливість фальсифікації та закликав бути дуже уважними під час майбутнього підрахунку голосів. Більшість присутніх заперечили священику. За їх словами, від опозиції в комісіях працюватимуть дуже освічені та принципові люди, які вестимуть тотальний контроль за підрахунком голосів.

Потім слово надали новосанжарському селищному голові. Андрій Река повідомив, що не так давно на території Карлівського виборчого округу було проведене серйозне соціологічне дослідження. І воно підтвердило, що саме його кандидатура є найпопулярнішою серед жителів районів, котрі входять до округу. Найбільшу підтримку, несподівано навіть для себе, він отримав у Кобеляцькому районі. І тому Андрій Олександрович, за його словами, впевнений у своїх силах і під час майбутньої виборчої компанії буде боротися виключно за перемогу.

Задавали йому і запитання щодо потенційних суперників на виборах. Найчастіше звучали прізвища нинішнього депутата-регіонала Олексія Лелюка і журналіста Олександра Кулика. Река відповів, що в разі своєї участі у виборах, готовий змагатися з будь-ким і не боїться нікого й нічого. А кандидатів, за його словами, буде не менше десятка.

Розповів селищний голова і про секрети успіху по наведенню в Нових Санжарах зразкового благоустрою. Він сказав: «У п’ять ранку я вже на роботі. І до вечора контролюю весь процес прибирання селища». Взагалі ж, за його словами, лише застосуванням сучасних технологій утилізації побутових відходів проблему залежності українських міст і сіл не вирішиш. Потрібно ще й змінювати психологію людей, покращувати організацію праці по збору сміття. Лише у комплексі ці три чинники дадуть очікуваний результат.

Також Андрій Река заявив, що є прихильником того, щоб у районах функції нинішніх райдержадміністрацій виконували виконкоми районних рад. А щодо свого ставлення до майбутнього продажу землі сказав: «Знаю, що багато, можливо й більше половини власників земельних паїв готові продати свою землю. Та, на мою думку, краще віддати землю у довгострокову оренду державі. Можливо й продати. А те, що готує селянам нинішня влада — це не продаж, це елементарний обман».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2012, 17:17 | Кобеляки | Політика


1. 7777 / 23 липня 2012, 17:09
А ЩО- В СЕБЕ МАЛУВАТО ГОЛОСІВ- ЩО НА кОБЕЛЯЧЧИНУ ПОТЯГНУЛО???

В НАС РЕГІОНАЛИ НЕПОГАНО СЕБЕ ЗАРЕКОМЕНДУВАЛИ (ЩО Ж БУДЕ- КОЛИ МИ ВСІМ- КОМУ ЗАМАНЕТЬСЯ (ПРИСНИТЬСЯ)- БУДЕМО ОДНИХ ЗНІМАТИ -АДРУГИХ СТАВИТИ.
А СКАЖІТЬ БУДЬТЕ ДОБРІ- ХТО-КОГО ОПИТУВАВ- ЩО АВТОР НАЗ. ВАВ ВЕЛИКИЙ РЕЙТИНГ РЕКИ НА КОБЕЛЯЧЧИНІ.

ТА ЙОГО НІХТО-(КРОМЕ ЙОГО СПІВ БУТИЛЬНИКІВ) НА КОБЕЛЯЧЧИНІ І НЕ ЗНАЄ-- ЦЕ Я ВАМ ТОЧНО БЕЗ НІЯКИХ(ЗАКАЗНИХ) РЕЙТИНГІВ ЗАЯВЛЯЮ.А ТЕ ЩО РЕКА САМ СЕБЕ ХВАЛИТЬ- ТАКЯ НІЧОГО ОСОБИСТО НЕ МАЮ- ОДНЕ ДІЛО ВМІТИ БУТИ ХОРОШИМ ГОСПОДАРНИКОМ-І ЗОВСІМ ІНШЕ-- ДЕПУТАТОМ.



НА МОЮ ДУМКУ- ВІН ПРОСТО ЯК ТЕ ПОРОСЯ--- ПРОБИВАЄТЬСЯ ДО БІЛЬШОГО КОРИТА...не вірите--придивіться....
2. ясен / 22 вересня 2012, 22:15
Лелюка пиарят везде. Река лично встречается с людьми. Партия регионов- власть криминала и олигархов а у нас еще и безсовестная,АМ 7777 вы для меня не жокер,потому от Вас слышать подобную ерунду обидно.
3. O_Sedoy / 23 вересня 2012, 17:44
Если с 5-и утра до позднего вечера контролировать уборку - прямой путь в бригадиры дворников. Политику надо оставить политикам, у вас много молодых талантливых и незаангажированых. Флаг им в руки, а украинской земле - процветания
4. 7777 / 24 вересня 2012, 21:31
4. O_Sedoy пише:
«4. O_Sedoy / вчора, 17:44 Вставити цитату
Если с 5-и утра до позднего вечера контролировать уборку - прямой путь в бригадиры дворников. Политику надо оставить политикам, у вас много молодых талантливых и незаангажированых. Флаг им в руки, а украинской земле - процветания »


Совершенно верно-- быть ему БРИГАДИРОМ(только не тем что ВЫ подумали) быть хорошим БРИГАДИРОМ дворников- на БОЛЬШЕ ЕГО не хватит- ОН больше ничего делать не умеет...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації