Вхід | Реєстрація

«Зоря» — лідер першого кола

30-го червня відбулися матчі 8-го туру першості Новосанжарського району у групі Б. Цими іграми завершилося перше коло чемпіонату. Наступної суботу вже стартує розіграш кубку району з футболу.
У останньому турі чемпіон (руденківська «Зоря») на виїзді обіграв кунцівську «Ворсклу» — 4:1. «Авангард» з Попового вдома був сильнішим за «Ворону» з Лелюхівки — 2:0. «Ворскла» із Забрідок вдома розійшлася миром із «Маяком» з Малого Кобелячка — 1:1.

Найбільшу інтригу уболівальники сподівалися побачити у новосанжарському дербі — «Сила ради» проти «Ніки». Однак надто нерівними зараз є сили двох селищних команд, тому гра й не вийшла цікавою. Єдиний стосвідсотковий шанс «Ніки» у першому таймі змарнував форвард Віталій Гарець, який не зміг скористатися помилкою захисника і не потрапив у ворота з близької відстані. А от «Сила ради» у першому таймі забила свій гол. Після розіграшу кутового відзначився Сергій Соломашенко. У другому таймі всі питання про переможця зняв Роман Неберя, який двічі розписався у воротах «Ніки» і приніс своїй команді впевнену перемогу — 3:0.

Після завершення першого кола лідером групи Б лишається руденківська «Зоря», у якої наразі 24 очки. «Сила ради» йде другою, маючи в активі 21 очко. Третє місце займає «Колос» із Стовбиної Долини із 15 очками.

***

7-го липня стартує розіграш районного кубку з футболу. У матчах 1/8 зустрінуться: «Ніка» (Нові Санжари) — «Ворскла» (Забрідки); «Оріль» (Лівенське) — «Сила ради» (Нові Санжари); «Зоря» (Руденківка) — «Маяк» (Малий Кобелячок), «Темп» (Суха Маячка) — «Колос» (Стовбина Долина); «Старт» (Писарівка) — «Ворскла» (Кунцеве); «Чиста криниця» (Драбинівка) — «Оріль» (Нехвороща); «Авангард» (Попове) — «Будівельник» (Пристанційне).


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації