Вхід | Реєстрація

Нічия на користь «Авангарду»

Нічия на користь «Авангарду»

8-го липня у Нових Санжарах відбувся центральний поєдинок першого кола ветеранського чемпіонату з міні-футболу. Протягом гри новосанжарський «Стандарт» двічі вів у рахунку, але так і не зміг перемогти свого головного конкурента.

До цієї зустрічі новосанжарський «Стандарт» мав чотири втрачені очки, попівський «Авангард» — жодного. Тому зрозуміло, що новосанжарцям у цьому матчі потрібно було обов’язково грати на перемогу. Номінальних гостей — футболістів «Авангарду» — цілком влаштовувала і нічия.

«Авангард» підійшов до зустрічі в оптимальному складі. На поле виходили усі ті футболісти, які два тижні тому перемогли у ветеранському турнірі у Дрижиній Греблі. Варто нагадати, що у фіналі з рахунком 3:2 вони перемогли саме новосанжарський «Стандарт».

У новосанжарців перед грою була одна втрата. Воротар Сергій Коба у День рибалки віддав перевагу риболовлі. Тому його партнерам довелось грати без нього, а місце у воротах зайняв Василь Радчич.
Одразу після стартового свистка судді новосанжарці впевнено захопили ініціативу. Олександр Кольба, Ярослав Колодійчик і Тарас Шевченко добре комбінували у центрі поля, раз по раз створюючи моменти біля воріт суперників. Після однієї з таких атак Ярослав Колодійчик прийняв м’яча перед штрафною, крутнув захисника і точно пробив «з пира» — 1:0. За кілька хвилин уже Юрія Кисіля вивели сам на сам із голкіпером «Авангарду», але удар у новосанжарського футболіста не вийшов і м’яч пройшов мимо воріт.
А незабаром футболісти з Попового перехопили ініціативу і зуміли зрівняти рахунок. Після метушні у штрафній «Стандарту» Олександр Шовкопляс не дуже сильним, але неочікуваним ударом пробив воротаря новосанжарців — 1:1.

Гравці «Стандарту» завелися, висловили один одному претензії і понеслися забивати гол. Незабаром їм це вдалося. Олександр Кольба довго йшов із м’ячем до воріт суперника, очікуючи, що хтось із партнерів відкриється для пасу. Але не дочекався і вирішив пробити просто «з пира». І потрапив під опорну ногу воротарю «Авангарду» Павлу Манику — 2:1.

До переможного закінчення гри новосанжарцям лишалося п’ять хвилин. Але за цей час вони встигли пропустити. Після атаки «Авангарду» захисники невдало вибили м’яч і він викотився просто на ногу Олександру Шовкоплясу. Той без роздумів потужно пробив. Круглий влетів просто в «дев’ятку» воріт «Стандарту» — 2:2.

До фінального свистка «Авангард» спокійно захищався і таки зумів одержати нічию, яка не лише залишила команду на лідерських позиціях, але і дозволила зберегти комфортний відрив від переслідувачів.

15-го липня у ветеранському чемпіонаті стартує друге коло.  У того ж «Стандарту» попереду ще цілих сім ігор, у яких можна набрати максимальну кількість очок. І таки обійти непоступливу команду з Попового.
 

Турнірна таблиця
відкритого чемпіонату Новосанжарського району
з міні-футболу 2012 р. серед ветеранів станом на 18.06.2012 р.

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Авангард» (Попове)

6

5

1

0

32:10

16

2

«Зоря» (Руденківка)

6

4

0

2

16 : 17

12

3

«Дрижина» (Кобеляцький р­н)

6

3

1

2

21 : 13

10

4

«Стандарт» (Нові Санжари)

5

2

3

0

11 : 6

9

5

«Колос» (Стовбина Долина)

6

2

0

4

16 : 20

6

6

«Дружба» (Лелюхівка)

6

1

1

4

14 : 22

4

7

«Зоря» (Супротивна Балка)

5

0

0

5

11 : 33

0

Список бомбардирів: Олександр Шовкопляс («Авангард») — 13, Володимир Скалозуб («Авангард») — 9, Геннадій Давиденко («Колос»), Сергій Овчаренко («Дружба») — 8, , Володимир Мороз («Дрижина»), Віталій Писаренко («Колос») — 6 м’ячів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації