Вхід | Реєстрація

Двох зниклих дітей міліціонери розшукали за кілька годин

Двох зниклих дітей міліціонери розшукали за кілька годин

19-го червня до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції звернулася схвильована жителька одного з сіл Новосанжарського району. Вона повідомила, що у неї зникли діти.

У заяві жінка прохала розшукати свою неповнолітню 15-річну племінницю Катерину та неповнолітнього 6-річного сина Івана, які під час її відсутності пішли з дому та так і не повернулися. Куди діти могли податися — жінка уявлення не мала. Тому, напевно, прокручувала у голові найгірші варіанти.

До місця проживання заявниці одразу ж виїхала слідчо-оперативна група працівників райвідділу. Вони розпитали у жінки, коли вона востаннє бачила свого сина та племінницю, поцікавились місцями, куди діти могли б направитися, пішовши з дому. Також були встановлені детальні прикмети зниклих. Жінка надала правоохоронцям їхні фото та інші речі для подальших розшукових дій.

Не витрачаючи марно часу, міліціонери одразу розпочали пошуки дітей. У першу чергу перевірили місця їхнього імовірного перебування. І вже через кілька годин встановили їх місцезнаходження.

Коли правоохоронці поспілкувалися з дітьми, то дуже швидко відновили картину того дня і з’ясували причину втечі.

19-го червня тітка залишила свою племінницю Катерину удвох із маленьким сином Іваном і пішла у своїх справах. Дівчині досить швидко набридло сидіти вдома і вона вирішила податися відпочити на річку. Але позаяк у селі, де вони мешкали, водойми не було, Катерина надумала поїхати туди, де вона є. За словами дівчини, вона планувала покупатися на Ворсклі у Нових Санжарах. Маленького Івана з собою взяла за компанію. Повідомляти про свої наміри тітці чи іншим дорослим дівчина не стала.

На жаль, чи, скоріше, на щастя, до річки втікачі доїхати не встигли. Правоохоронці знайшли їх на одній з автобусних зупинок і повернули схвильованій матері Івана.

Жінка довго дякувала міліціонерам за оперативний розшук зниклих дітей. І несказанно раділа з того, що обоє повернулися додому цілими та неушкодженими.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2012, 14:42 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації