Вхід | Реєстрація

День села у Бродщині

День села у Бродщині

Серед степів село моє чудове
там на світанні запахи медові,
теплом вітрів овіяні степи,
а в цьому краї народились ми.


6 липня у Бродщині відзначили одночасно День села та свято Івана Купала.

Основні заходи розпочалися близько 16-ї години дня. У Бродщинському будинку культури відбувся святковий концерт. Односельців привітала сільський голова Наталія Довга та побажала всім: щастя, здоров’я, сімейного благополуччя та бути доброзичливішими один до одного, вміти не тільки розділяти радість, а й співпереживати горе. Адже, село — це одна велика родина, тут усі про все знають.

Концерт проходив надзвичайно цікаво. Радували публіку не тільки наші ведучі Ольга Домашевська та Ірина Лук’яненко, а й особливо музичний гурт сім’ї Круглих. Ведучі не оминули поза увагою жодну людину. Слова вдячності були адресовані хліборобам, вчителям, медичним працівникам, бібліотекарю, працівникам відділу зв’язку та торговельних закладів, сільської ради та всього депутатського корпусу. І в подарунок кожному з них линула пісня. Також не забули і про іменинників та ювілярів. Цього дня святкував свій День народження Петро Мартиненко. Його привітали та присвятили пісню. Також отримали подарунки найстаріші жителі сіл Бродщини та Миколаївки, батьки багатодітних сімей та новонароджених.

За цей рік до нашої сільської родини прибавилося чотири маленьких жителі: Альбіна Ковтун, Юрій Білан, Сергій Ботнер,  Віталій Дармостук. Хай зростають дітлахи на радість батькам та землякам.

По закінченню концерту кращі хлібороби розрізали коровай, а дівчата, одягнені в українські костюми, пригостили всіх глядачів.
Сільський бібліотекар Світлана Несвіжа підготувала фотовиставку «Життя прожити не поле перейти», та книжкову виставку «Свята святих родина». Цікавим було те, що крім нових фотографій були й дуже старі, тому всі з великим інтересом їх розглядали та впізнавали жителів села.

Упоравшись із звичними домашніми клопотами і старі, і малі направилися на сільський стадіон. Спортивна частина святкового дійства стартувала із футбольного турніру між молоддю та ветеранами. Гра була дуже напруженою та цікавою. Юніори, під час матчу, ввесь час нагадували своїм суперникам, що вони є господарями поля. На радість уболівальників молоді, команда хлопців була більш зібраною та організованою й отримала блискучу перемогу.

О 21:00 розпочалося святкування Івана Купала, яке продовжилося феєрверком та дискотекою.

Підготовка і проведення свята була б неможлива без допомоги спонсорів. То ж хочеться подякувати: Олександру Коваленку, Дмитру Дементьєву, Миколі Довгому, Олегу Фещенку, Олександру Пивовару, виробничому підрозділу «Нива» ТОВ агрофірми «Добробут» (керуючий Олександр Митько), Бродщинській сільській раді.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації