Вхід | Реєстрація

У «Ромашці» шукали зниклого вожатого

У «Ромашці» шукали зниклого вожатого

Літо. Сонце. Річка. Що може бути кращого для повноцінного відпочинку дитини? А тим школярам, які відпочивають у білицькому таборі «Ромашка», кожен день готує ще й нові та нові сюрпризи.

У оздоровчому таборі «Ромашка», розташованому у мальовничій місцині селища Білики відповідають близько 50 дітей з усієї Полтавщини. Їх дозвіллям опікується 6 вожатих — студентів Полтавського педуніверситету та Кременчуцького педучилища. Розповісти про перебіг табірного життя ми попрохали директора закладу Василя Калюжного та старшу вожату Тетяну Бобрицьку.

Говорить вожата: «Життя у таборі для дітей дійсно веселе та безтурботне. Як і повинно бути. Якщо й виникають якісь турботи, то вони приємні. Скажімо, як перемогти у конкурсі, хто буде в якості манекену для підготовки костюма на цей же конкурс, чим здивувати однолітків на вечірній дискотеці. Трішки дошкуляє спека, але дітям все одно весело. Є школярі, котрих можна назвати такими собі «ветеранами» нашого табору. Це — Женя Штриньова, Настя Кравченко, Ліза Поліщук, Катя Базанова. Їм, як і новачкам, нудьгувати не доводиться. Щодня відбуваються розважальні заходи, якісь конкурси на зразок «Пошуки зниклого вожатого», «Впізнай зірку», «Бал казок»

— Згадайте обов’язково всіх працівників табору. Саме вони забезпечують веселе та комфортне життя дітей. Особливо потрібно відзначити комірників Валентину Гадючко і Наталію Ленник, завгоспа Валентину Янко, лікарів Лідію Приходько і Вікторію Голенко, культорганізатора Юлію Сухорук, — додає Василь Васильович.

А ось і шеф-кухар.

— Як харчування?

— П’ятиразове. Фрукти, овочі, соки щодня. Діти все з’їдають, ще й добавки просять. Взагалі, працювати у нашому таборі — одне задоволення. Дирекція про нас дбає, колектив дружний. Ну, а діти… вони приносять лише радість, навіть коли вередують.


Автор: Юлія ПУЧКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації