Вхід | Реєстрація

Страшна аварія між Кобеляками і Підгорою

Страшна аварія між Кобеляками і Підгорою

У ніч на 15 липня на 117 кілометрі автодороги Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка сталася дорожньо-транспортна пригода із багатьма потерпілими.

Тривожний сигнал про ДТП надійшов у чергову частину кобеляцького взводу ДПС о 1:30 ночі. Сама ж аварія ймовірно сталася о 1:10. На місце події одразу виїхали співробітники ДАІ та медики. Побачена картина шокувала навіть бувалих правоохоронців та лікарів. Із вщент розбитого автомобіля «ВАЗ-2115» їм та «еменесникам» довелось витягати понівечені та закривавлені тіла зовсім молодих людей — трьох хлопців та двох дівчат. Більшість із них вже не подавали ознак життя.

Згідно із офіційною інформацією, тієї страшної ночі група молодих людей, хлопців, які жили в селі Бережнівка та двох юних жительок райцентру, повертались із відпочинку на міській дискотеці. Одразу за так званим Кременчуцьким мостом через річку Кобелячок «ВАЗ» виїхав на смугу зустрічного руху. Нині говорять, що автівка мчала на шаленій швидкості — десь під 150 кілометрів за годину. Хоча співробітники ДАІ офіційно не підтверджують ці дані. Нічого вони не говорять і про наявність алкоголю в крові водія.

Якби там не було, із невстановлених на сьогодні причин, він виїхав на «зустрічку». У цей час по ній рухався автомобіль «Кіа-Ріо», у якому перебували громадяни Білорусії. Молода пара їхала на відпочинок у Крим. «ВАЗ» чиркнув «Ріо», продовжив рух і злетів у кювет. А там зіткнувся зі деревом. Автівка буквально обійняла стовбур.

У результаті ДТП громадяни Білорусії отримали легкі тілесні ушкодження. А ось водій «п’ятнадцятки» житель Бережнівки та троє його пасажирів загинули на місці. Ще один молодий хлопець, той, що сидів за водієм, вижив, хоча й отримав дуже важкі ушкодження. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні Полтавської обласної лікарні. Медики оцінюють його стан як стабільно тяжкий. У вівторок хлопця прооперували.

По факту ДТП порушено кримінальну справу.

Зараз у Кобеляках говорять, що злощасна деревина вже була учасницею ДТП. Хоча командир взводу ДПС Вадим Чумак спростовує дану інформацію. Він говорить, що в останні 3–4 роки ніяких резонансних аварій на даній ділянці автодороги зафіксовано не було.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2012, 14:51 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Алекс / 19 липня 2012, 14:41
Папы не давайте деткам машынку вродибы как сездить к девочкам! Виной все веселие и невнемательность!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації