Вхід | Реєстрація

Кобеляцько-світлогірська «санта-барбара»

Кобеляцько-світлогірська «санта-барбара»

Днями у селищі на Дніпрі стався кривавий злочин. Двоє чоловіків, ледве не до смерті, побилися через одну жінку.

Не встигли жителі Кобеляцького району «переварити» і обговорити подробиці кривавого вбивства, яке сталося у центрі Кобеляк, як почали поширюватися чутки про новий резонансний злочин. Цього разу ареною розвитку подій стало село Світлогірське. Говорили, що нібито там один чоловік зарізав іншого. І, як і у кобеляцькому випадку, криваві розбірки відбулися через жінку.

Між тим, у Кобеляцькому райвідділі внутрішніх справ, куди ми звернулися за офіційною інформацією, частково спростували дану чутку. Злочин у Світлогірському дійсно стався. Але до вбивства не дійшло.

У ніч на 14 липня до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що у лікарню доставили 26-річного мешканця Кобеляк із ножовими пораненнями. У постраждалого були ушкоджені легені, тулуб та руки. А отримав він їх у Світлогірському. На місце події одразу прибув старший дільничний інспектор, підполковник міліції Віктор Тимцуник та інші правоохоронці. Вони й затримали підозрюваного у злочині.

Як виявилося, тієї ночі 36-річний кобелячанин, приїхавши із заробітків, раптово засумував за 3-річною донькою та своєю 23-річною співмешканкою. Дитина і жінка жили у Світлогірському. О першій годині ночі кобелячанин найняв таксі і поїхав у село. Підійшовши до будинку, чоловік помітив, що у помешканні горить світло і почув якийсь гомін. Заглянувши у вікно, він побачив класичну анекдотичну картину. Його співмешканка лежала у ліжку з іншим чоловіком. Той теж жив у Кобеляках, а того вечора вирішив заночувати у Світлогірському. Не довго думаючи, розгніваний заробітчанин схопив лопату, вибив вікно, вліз у помешкання і з цією зброєю накинувся на суперника. Але, вочевидь, не врахував власні сили і майстерність у володінні даним сільськогосподарським реманентом. Більш молодий і міцніший суперник вихопив у ревнивця лопату і вже був готовий огріти нею нападника. Але той схопив кухонний ніж і таки зумів «дістати» ним суперника. Вдаривши молодика кілька разів, ревнивець утік. Він подумав, що вбив хлопця. Поки підозрюваний ховався в яру, на місце події прибули медики і міліціонери, яких викликав сусід. Дізнавшись номер телефону втікача, Віктор Тимцуник одразу зателефонував йому і запропонував здатися. Що той і зробив.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками статті 121 частини 1 Кримінального Кодексу України.

(фото тематичне)


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2012, 15:29 | Кобеляки | Кримінал


1. водій / 19 липня 2012, 13:28
А мені знаєте яку відповідь хотілося б почути? По якій, цікаво, причні, майже ніколи не буває навпаки - щоб дівчата сіклися за хлопців :) Більше ума, чи менше почуттів - що ймовірніше? :)
2. водій / 19 липня 2012, 13:31
(фото тематичне)
а зря.. ))
3. Чудо Юдо / 19 липня 2012, 14:18
1. водій пише:
«Більше ума, чи менше почуттів - що ймовірніше? :) »

Ні, жінки просто більш підступні і у них методика війни різна. Чоловіки більш імпульсивні, їм потрібно розібратися тут і зараз бійкою, стріляниною, ножем і кров’ю. Та і соціологічний устрій зобов’язує - якщо побачив жінку з коханцем - мсти на місці, інакше ти - "тряпка".

А от жінки не б’ються, ні... Вони мстять потім довго і підступно. Найчастіше пускають по всім знайомим правдиві і неправдиві чутки, описуючи коханку чоловіка в найтемніших тонах. Можуть перейти до більш дієвих дій - підлити дьогтю їй у шампунь, наприклад, якщо є можливість :) Ну можна ще натомість відбити чоловіка у неї і т.п. зате на людях вони майже завжди одна одній будуть посміхатися.

Так що жінки в таких ситуаціях набагато страшніші
4. Наталія / 19 липня 2012, 16:41
Чудо Юдо пише з таким знанням справи , з таким психологічним розкладом як дуже поінформована особа в таких справах . Мабуть приходилось на балконі висіти?
5. водій / 20 липня 2012, 11:39
Вони мстять потім довго і підступно. Найчастіше пускають по всім знайомим правдиві і неправдиві чутки, описуючи коханку чоловіка в найтемніших тонах. Можуть перейти до більш дієвих дій - підлити дьогтю їй у шампунь, наприклад, якщо є можливість :) Ну можна ще натомість відбити чоловіка у неї і т.п.
... або сходити до "баби яги" із сотнею у кармані чи бройлером у пакеті ))

До речі, от вам аналогія - якщо чоловіки мордаються за свою пару сого майже не сказати за бівчат, то дівчата в такій самій мірі частіше використовують "колдовські забубони", чого зовсім не зазначити про чоловіків. І опять же анаогічне запитання - чому чоловіки не бігають до відьом заради дівчат, тому що менше почуттів чи тому що більше ума? А чому бігають дівчата, тому що більше почуттів, чи тому що ума менше ))

Здається я зрозумів обидві відповіді на обидва свої запитання. Кожне сходе с ума по своєму ))
6. водій / 20 липня 2012, 12:09
А вобще приколи приколами, а факт таки лишається фактом - хлопцям через легковажне ставлення дівчат дістається помітно більше лисини та сідого волосся. Дпресії глибші і триваліші, відповідно і наслідки через це частіші. Ситуація навпаки, у дівчат, дійсно спостерігається куди рідше.

І гадаю не тому що чоловіки слабкіші. Вони справжніші. У їхніх зізнаннях менше лукавого. Заводячи відносити із парою, дівчина може переслідувати ще безліч мотивів відмінних від кохання. У чоловіків же, фактично немає мотиву шось ради чогось видурювати. Якщо чоловіком керує бажання тимчасового сексу, так це фактично ніколи не приховується. От і виходить, одне діло обманути дівчачу симпатію, як спалити десять гривень, і зовсім інше обманути симпатію чоловіка, як порвати тисячу баксів. От у чому ключ, мені так здається. Якщо ви зімною не згодні, поправте.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації