Вхід | Реєстрація

Літо - час для розумового самовдосконалення

Літо - час для розумового самовдосконалення

20 липня на базі Кременчуцької виховної колонії з нагоди відзначення Дня шахів було проведено ряд заходів та турнір. В шахових змаганнях прийняв участь заслужений майстер спорту з шахів Юрій Ямпольський, член шахово-шашкової федерації м. Кременчука.

Президент шахово-шашкової федерації м. Кременчука, суддя першої категорії – кандидат в майстри спорту по шахам Святослав Богуславський в привітальному слові до вихованців наголосив, що в своїй команді він об’єднує шахово-шашкові клуби районів міста, які проводять змагання, турніри, залучаючи до гри в шахи та шашки все більше та більше прогресивної молоді.   Гості провели з юнаками цікаву тематичну лекцію про заснування шахів, розповіли історії про відомих шахистів світу.

Під час сеансу одночасної гри вихованці – переможці 2-го етапу очно-заочної Олімпіади з шахів та шашок, яка проводиться щорічно серед установ виконання покарань, показали, що вони є гідними суперниками. Підлітки та гості проявили велику зацікавленість до проведеного заходу, в запеклій боротьбі виборювали призові місця, з шаленим ентузіазмом намагались обіграти кожного учасника зустрічі. 

- З давніх часів в усьому світі пропагувалась гра в шахи. Вже тоді було відмічено, що саме ця гра позитивно впливає на розумовий розвиток особистості, згуртовує людей, направляє на позитивний настрій по відношенню до своїх суперників, -  наголосив начальник виховної колонії Юрій Величко, підводячи підсумки змагань.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2012, 14:26 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації