Вхід | Реєстрація

Після сварки з коханою юнак вистрибнув з вікна 8-го поверху

Після сварки з коханою юнак вистрибнув з вікна 8-го поверху

До чергової частини Кременчуцького міського управління міліції 18 липня близько 3.00 години по телефону 102 надійшло повідомлення від громадян про те, що в нагірній частині міста з вікна 8 поверху житлового будинку випав 21-річний хлопець.

На місце події негайно виїхали правоохоронці та медики. Лікарі одразу взялися рятувати хлопця. Але, на жаль, отримані травми були несумісні з життям і молодий чоловік помер на місці.

При з’ясуванні обставин трагедії невдовзі стало відомо, що потерпілий проживав у своєї дівчини разом із її батьками. Того вечора між парою виникла сварка. Але ніхто не сподівався, що хлопець викинеться з вікна. Очевидці та свідки лише почули тріщання гілок та хлопок від удару об землю. Після падіння молодого чоловіка люди негайно викликали лікарів та міліцію.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини та причини події.


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2012, 18:10 | Кременчук | Надзвичайне
1. водій / 24 липня 2012, 12:24
ось глянь шо робеться... ще одна штука зєлєні порвалася ради збереження "червонця"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації