Вхід | Реєстрація

Брати Писаренки забивають і перемагають

Брати Писаренки забивають і перемагають

Минулого тижня відбулися чергові тури літнього чемпіонату Новосанжарського району з міні-футболу. У найбільш видовищній грі туру «Колос» обіграв «Ніку».

У недільному турі «Сила ради» зустрічалася з земляками зі «Стандарту». І вже у середині тайму впевнено вела з рахунком 3:0. Але потім несподівано віддала супернику ініціативу і пропустила два голи поспіль — 3:2. Потім знову забила гол і одразу ж пропустила у свої ворота — 4:3. При цьому хиткому рахунку гра тривала лише кілька хвилин. Потім «Сила ради» розіграла кілька швидких комбінацій, які завершувалися точними ударами, і у підсумку забезпечила собі комфортну перемогу — 7:3. А один з лідерів «Сили ради» Вадим Олешко відзначився хет-триком.

Інший лідер — руденківська «Зоря» — цієї неділі перевіряв на міцність команду «Чкалова». Досить несподівано саме новосанжарська команда відкрила рахунок у грі: Юрій Красюк пробив голкіпера суперників з гострого кута — 1:0. «Зоря» не тільки швидко відігралася завдяки голові Костянтина Ляха, але й вийшла уперед після точного удару Владислава Олійника — 1:2. Проте футболісти «Чкалова» знайшли чим відповісти на м’ячі чемпіонів. І Сергій Маляренко чудовим ударом з льоту зрівняв рахунок у грі — 2:2. На жаль, далі рівної гри не вийшло. «Зоря» почала розкатувати свої фірмові швидкісні атаки, на вістрі яких почергово опинялися майже усі гравці команди. Спочатку Михайло Булиш ударом зі штрафного знову вивів свою команду вперед. Потім Владислав Мокляк перед самою перервою збільшив перевагу — 2:4. У другому таймі забивав лише Владислав Олійник, який двічі замикав передачі партнерів на порожні ворота. У підсумку Влад оформив хет-трик, а його команда одержала четверту перемогу у чотирьох зустрічах.

Не скидає обертів і «Маяк» з Малого Кобелячка. Зігравши унічию зі «Стандартом», команда усіх своїх інших суперників просто-таки громить. Цього туру не пощастило забрідчанській «Ворсклі», яка нічого не змогла протиставити малокобелячківським футболістам. Ті перемогли з рахунком 8:2, а Олександр Нечитайло зумів відзначитись трьома забитими м’ячами.

Найбільш розгромну перемогу у цьому турі одержала галущиногреблянська «Юність». Команда обіграла лелюхівську «Ворону» з рахунком 12:5. Такі несподівані успіхи галущан пояснюються досить просто: у цьому турі за них дебютували знані майстри міні-футболу Максим Калюжний та Павло Красноплахтич. Тепер з їхньою підтримкою «Юність» може якщо не поборотися за чемпіонство, то, принаймні, добряче попсувати нерви усім фаворитам. Головний форвард «Юності» Володимир Коба із новими партнерами зігрався швидко і за два тайми набив у ворота «Вороної» п’ять голів. Після чого з 11-ма м’ячами вийшов на перше місце у гонці бомбардирів.

Найбільш цікавим поєдинком у 4-му турі, безумовно, став матч між новосанжарською «Нікою» та «Колосом» зі Стовбиної Долини. Фаворитом у ньому вважалася новосанжарська команда, яка, нагадаємо, стала переможцем минулорічного літнього чемпіонату. Але у цій зустрічі щось із самого початку пішло не так. «Колос» із перших хвилин понісся вперед і вже у середині першого тайму зусиллями братів Писаренків вів з рахунком 2:0. «Ніка» зібралась і досить швидко відіграла один м’яч — 2:1. «Зараз Стовбина стане», — авторитетно заявив один з уболівальників. Але Стовбина не стала. Молода команда так само бігла вперед. І забила ще раз — 3:1.

У другому таймі «Ніка» знову звела відставання до мінімуму — 3:2. Але Ігор Писаренко буквально у наступній атаці збільшив перевагу до двох м’ячів — 4:2. За кілька хвилин вже Євген Писаренко скористався точним пасом і влучно пробив з лінії воротарської — 5:2. Здалося, що за такого ходу поєдинку «Ніка» не уникне розгрому. Але досвідчена команда знову зуміла перехопити ініціативу і влаштувати штурм воріт суперника. Спочатку Анатолій Троян, а потім Віталій Гарець звели перевагу суперника до одного голу — 5:4. Лишалося тільки зрівняти рахунок, але якраз це новосанжарцям і не вдалося. Футболісти «Колоса» зібрано дограли останні хвилини і здобули яскраву перемогу над одним з фаворитів. А брати Писаренки забили усі п’ять м’ячів своєї команди: Євген — 2, Ігор — 3. Далі буде.

 

Турнірна таблиця

літнього чемпіонату Новосанжарського району з міні­футболу

сезон 2012 року

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Зоря­1» (Руденківка)

4

4

0

0

26:10

12

2

«Сила ради» (Нові Санжари)

4

4

0

0

27:14

12

3

«Маяк» (Малий Кобелячок)

4

3

1

0

30:12

10

4

«Юність» (Галущина Гребля)

4

2

0

2

25:20

6

5

«Ніка» (Нові Санжари)

4

2

0

2

19:17

6

6

«Стандарт» (Нові Санжари)

4

1

1

2

16:19

4

7

«Ворскла» (Забрідки)

4

1

0

3

12:24

3

8

«Колос» (Стовбина Долина)

4

1

0

3

14:27

3

9

«Ворона» (Лелюхівка)

4

1

0

3

12:25

3

10

«Чкалова» (Нові Санжари)

4

0

0

3

10:23

0

Кращі бомбардири: Володимир Коба («Юність») ­ 11, Владислав  Олійник («Зоря»), Андрій Томілін («Сила ради»), Артур Щудро («Маяк»)  ­ 9, Олександр Нечитайло («Маяк»), Ігор Писаренко («Колос») ­ 8, Віталій Гарець («Ніка») ­ 7.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації