Вхід | Реєстрація

Подарунок на День народження

Подарунок на День народження

День народження, без сумніву, для більшості одне з найулюбленіших свят. Проте як відсвяткувати цей день, аби найкращі спогади залишились не тільки в іменинника, а й у всіх без винятку гостей?
Досить креативно вирішили це питання декілька друзів з Кобеляк, котрі не забажали називати своїх імен і акцентувати увагу на їхніх персонах.

Чоловіки привітали свого друга Євгена, котрий минулої неділі святкував своє 32-річчя, справжнім фаєр-шоу. Для цього вони запросили команду фаєрщиків з Полтави. Ідея такого подарунку виникла у одного з чоловіків, котрий декількома тижнями раніше святкував свій День народження і якому друзі також подарували вогняне шоу.

Близько десятої години вечора біля одного з кафе, в центрі міста, можна було побачити справжнє фаєр-шоу. Для самого іменинника це було дійсно несподіваним та приємним подарунком. На декілька хвилин рух автомобілів поблизу площі Перемоги зупинився, більшість випадкових перехожих діставши свої мобільні телефони фотографували та знімали на відео яскраве дійство. Виступ тривав протягом десяти хвилин. У чарівній темряві вечірнього міста у небо ринули вражаючі язики полум'я, підвладні майстерності «людям вогню». А коли шоу завершилось, слідом за вогняною стихією у нічне небо ринули оплески та вигуки: «Браво!», від захоплених та вдячних глядачів.

До речі, близько року тому ми вже писалили про цю команду фаєрів з Полтави. Тоді вони приїжджали до нашого міста на фестиваль «Вйо, Кобеляки». Проте на той час команда виступала не в повному складі. До речі, як поділилися з нами самі фаєрщики, наразі їх досить часто запрошують не лише на фестивалі, а й на весілля та дні народження. Один виступ коштує близько двох тисяч гривень. Гадаємо, що ці гроші того варті. Адже минулої неділі центр міста на декілька хвилин перетворився на справжнісіньку територію позитиву та креативу, яку іменинник, без сумніву, запам’ятає надовго.


Фотки
з шоу

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, номер телефону журналіста (096)552-07-31


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2012, 08:56 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації