Вхід | Реєстрація

Податкова інформує

НА КОЛЕГІЮ ДО КРЕМЕНЧУКА

19 липня поточного року на базі Кременчуцької ОДПІ відбулося засідання колегії з керівниками податкових інспекцій регіону: ДПІ у м. Полтава, Кременчуцької ОДПІ, Гадяцької МДПІ, Карлівської МДПІ, Лохвицької МДПІ, Лубенської ОДПІ, Миргородської ОДПІ, Полтавської МДПІ та Хорольської МДПІ.

Голова ДПС у Полтавській області Володимир Задорожний повідомив, що за підсумками першого півріччя 2012 року податковими службами області мобілізовано платежів до бюджетів усіх рівнів в сумі 9385,7 млн. грн., до державного бюджету збір платежів за січень-червень 2012 року забезпечено в обсязі 7815,5 млн. грн.

Від великих платників області за січень-червень 2012р. до державного бюджету надійшло податків та зборів на суму 5,6 млрд.грн.

Полтавська область займає 5 місце зі збору платежів до Державного бюджету країни.

Майже 59% від надходжень, забезпечених податковою службою Полтавщини, спрямовує у дохід держави Кременчуцька ОДПІ, із них до місцевих бюджетів з початку року надійшло 589,6 млн. грн.

Сьогодні податкова служба області працює під гаслом: „Від фіскального органу - до сервісної служби”. Нові сервіси від податкової служби для платників податків - у всіх на очах:

— відкриття офісів з обслуговування великих платників податків;

— відкриття Центрів обслуговування платників податків (у Полтавській області вже відкрито 24 центри, один з яких в м. Кременчуці);

— робота акредитованих Центрів сертифікації безкоштовних ключів;

— діяльність сервісу «Пульс податкової»;

— видача довідок про відсутність заборгованості з податків і зборів в електронному вигляді.

Незважаючи на доволі суворі підходи до порушників законодавства, у цілому базовими принципами роботи податківців є: відсутність тиску на бізнес та забезпечення стабільного і ритмічного наповнення бюджетів усіх рівнів.

 

НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТІВ

Кременчуцька ОДПІ повідомляє  про те, що у І півріччі 2012 року платниками податків Кременчуцької ОДПІ до Державного бюджету забезпечено надходжень у сумі 4 929,4 млн. грн., що більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 1 033, 1 млн. грн. (або на 26,5%). До місцевих бюджетів  за І півріччя 2012 року надійшло 589, 6 млн. грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження до місцевих бюджетів по Кременчуцькій ОДПІ з урахуванням відділень зросли на 96,3 млн. грн. (або на 19,5%).

За І півріччя та червень 2012 року виконання завдання з надходження до місцевих бюджетів забезпечено по всіх податках.


Автор: Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2012, 10:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації