Вхід | Реєстрація

І листоношу без трусів

Дивився недавно сюжет на одному з обласних телеканалів. Сюжет зроблений явно в якості недолугої соціальної реклами, котрою насичені подібні «сільські», у гіршому розумінні цього слова, засоби масової інформації та пропаганди.

Журналісти знайшли дідуся, який, на думку автора сюжету, мав із захопленням розповісти про покращення свого життя вже сьогодні. Пенсіонер отримав обіцяний безкоштовний тюнер і з ним — доступ до цифрового телебачення. І, згідно з планом пропагандистів, мав «мочитися кип’ятком», не тямлячи себе від захоплення.

На думку прийшло єхидне або, як зараз модно говорити, гоблінське продовження історії про щасливого українського дідуся. Уже перед самими виборами за чиєїсь ініціативи йому мають підключити безкоштовний порноканал, а разом із пенсією носити упаковку «Віагри». І робитимуть це спеціально найняті довгоногі листоноші-блондинки. І… без трусів. Все це покажуть по «телячому баченню», а дідусь довго і нудно дякуватиме владі за отримане, давно забуте, задоволення.

Хтось скаже: «Ну й похабна та збочена фантазія у автора». Вибачте, а роздавати тюнери та «вітіну тисячу» замість нормальної пенсії — це не збочення? Це не знущання над власним народом? І не брешіть, що на це немає грошей. Є, і в достатній кількості.

До речі, у будь-якому збоченні, як правило, фігурують два суб’єкти. Як мінімум. Може бути й три, й чотири. Так і тут. Похабно веде себе не лише влада. Чи не збоченням, чи не явною неповагою над собою є оті черги за продуктовими пайками, в котрі вишиковуються наш, ну дуже, негордий народ. За пакетом із гречкою, згущеним молоком і цукром ідуть, біжать та їдуть. Бо — шара, панове, господа-товаріщі.

Насправді ж, шари в політиці не існує. І той, хто дає сьогодні 80 гривень, завтра забере у вас 80 тисяч. А зробить це у вигляді розікраденого бюджету, зруйнованих доріг, смертей ваших рідних через брак медикаментів та кваліфікованих лікарів.

Так що не поспішайте радіти, коли до вас прийде листоноша без трусів. Раптом вона принесе ВІЛ-інфекцію?


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2012, 11:47 | Полтавщина | Редакційна
1. New York / 10 серпня 2012, 21:36
Тільки Миколайич вміє писати про потворну українську "політику" так, що це хочеться читати. Браво!
2. 7777 / 10 серпня 2012, 22:53
а чому саме без трусів(що зміниться якщо в трусах прийде-- то що в діда встане)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації