Вхід | Реєстрація

Ні дня без убивства

Ні дня без убивства

Схоже, що над Кобеляцьким районом нависла якась «чорна хмара». Такої кількості зумисних убивств не пам’ятають навіть бувалі правоохоронці.

Чергова насильницька смерть зафіксована 28 липня у селі Бутенки. 30-річний пирятинець разом із співмешканкою приїхали у Кобеляцький район, щоб попрацювати. Оселились на квартирі у жителя Бутенок, 47-річного Б.

28 липня між співмешканцями виникла сварка. Чоловік, щоб заспокоїти нерви не придумав нічого кращого, як піти до свого товариша, який колись «сидів» за вчинення крадіжки. Горілки, як завжди, виявилось мало. І друзяки повернулись на квартиру, котру винаймав пирятинець. Там вони продовжили пиятику з власником житла. У процесі останній спробував заступитися за жінку пирятинця. Тому це не сподобалось і він ударив власника квартири. Той упав на підлогу, а молодик продовжував його бити. Цього разу вже ногами. Місця для нанесення ударів не вибирав — бив і по тулубу, і по голові. Потім зупинився і продовжив пиятику із другом по «зоні», а побитий і переляканий бутенківець пішов до сусідів, щоб у них переночувати. Люди пустили нещасного квартироздавача. А вранці він не прокинувся. Смерть настала у результаті здавлення головного мозку і травматичного крововиливу.

Працівники міліції затримали зловмисника. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 121 Кримінального Кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 10 років.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2012, 13:54 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації