Вхід | Реєстрація

«Зоря» вибуває з боротьби за чемпіонство?

Протягом тижня руденківська команда зазнала двох поразок від головних конкурентів. І, скоріше за все, втратила шанси на перемогу у літньому чемпіонаті з міні-футболу.

У середу «Зоря» зустрічалася з головним своїм конкурентом — «Силою ради». Перемога гарантувала кожній з команд вихід на перше місце з гарними шансами на виграш усього чемпіонату. Тому увага до цієї гри була прикута неабияка.

У першому таймі гри перевагою володіла «Сила ради». Новосанжарські футболісти більше тримали м’яч, гостріше атакували і частіше били по воротах. Але забити у першому таймі так і не змогли. На початку ж тайму другого Олександрові Кириленку таки вдалося після сольного проходу відкрити рахунок — 1:0. За кілька хвилин «Зоря» рахунок зрівняла. Михайло Булиш влучно пробив з лінії воротарської — 1:1.

Далі команди перейшли на гру на контратаках. Краще розігрувати комбінації виходило саме у «Сили ради». Вадим Олешко спочатку вивів свою команду вперед, а потім відзначився вдруге — 3:1. «Зоря», можливо, могла б зрівняти рахунок, але дуже невчасно червону картку отримав один з лідерів команди — Владислав Олійник. Без нього команда не лише не забила, але й пропустила вчетверте. Відзначився Артур Буря — 4:1.

Після цієї поразки «Зоря» з першого місця спустилася на третє. А на другу сходинку піднявся «Маяк» з Малого Кобелячка, який на цьому літньому чемпіонаті демонструє, напевно, найбільш видовищний футбол. Цього разу малокобелячківські футболісти розправилися з командою «Чкалова» — 6:2. А їх нападник Ігор Варич відзначився у цій грі покером. Після цієї перемоги «Маяк» на очко випередив «Зорю». А вже недільного туру мав зустрітися із руденківською командою у очному поєдинку.

Гра почалася за явної переваги «Маяка». Перша четвірка малокобелячан вдало комбінувала і раз по раз била по воротах «Зорі». Потім пішли і голи. Рахунок відкрив Ігор Варич — 1:0. Потім Олександр Нечитайло його подвоїв — 2:0. І, нарешті, Олег Шерешило на дальній стійці замкнув пас Артура Щудра — 3:0. До перерви «Зоря» змогла відповісти лише м’ячем Михайла Булиша — 3:1. Помітно було, що без Владислава Олійника команді складно гостро атакувати і створювати гольові моменти.

У таймі другому м’яч більше тримала «Зоря». А забивав «Маяк». Двічі відзначався Олександр Нечитайло, який довів рахунок до розгромного — 5:1. Але легкої кінцівки матчу малокобелячанам ніхто не обіцяв. І їм довелося добре побігати, щоб відстояти здобуту перевагу в рахунку. Спочатку Владислав Мокляк потужним ударом відіграв один м’яч — 5:2. Потім Станіслав Мокрий точним ударом в кут реалізував 10-метровий — 5:3. І, нарешті, Михайло Булиш зробив відставання у рахунку мінімальним — 5:4. Щоб зрівняти рахунок, у «Зорі» лишалося дві хвилини. Але суперник втримався. І руденківська команда зазнала другої поспіль поразки на міні-футбольному чемпіонаті.

Тепер, скоріш за все, доля чемпіонства визначиться у особистій зустрічі «Сили ради» та «Маяка», яка відбудеться вже 1-го серпня.
 

Турнірна таблиця

літнього чемпіонату Новосанжарського району з міні­футболу

сезон 2012 року

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Сила ради» (Нові Санжари)

6

6

0

0

35:17

18

2

«Маяк» (Малий Кобелячок)

6

5

1

0

41:18

16

3

«Зоря­1» (Руденківка)

6

4

0

2

31:19

12

4

«Юність» (Галущина Гребля)

6

4

0

2

37:28

12

5

«Ніка» (Нові Санжари)

6

3

1

2

29:19

10

6

«Ворона» (Лелюхівка)

6

2

1

3

19:31

7

7

«Колос» (Стовбина Долина)

6

2

0

4

23:33

6

8

«Стандарт» (Нові Санжари)

6

1

1

4

23:32

4

9

«Ворскла» (Забрідки)

6

1

0

5

16:38

3

10

«Чкалова» (Нові Санжари)

6

0

0

6

17:36

0

Кращі бомбардири: Володимир Коба («Юність») ­ 14,  Олександр Нечитайло («Маяк»),  Ігор Писаренко («Колос») ­ 11; Артур Щудро («Маяк»),  ­ 10, Віталій Гарець («Зоря»), Владислав Олійник («Зоря»), Андрій Томілін («Сила ради») ­ 9.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації