Вхід | Реєстрація

До Дня Незалежності відремонтують дороги та в’їздні знаки

До свята Незалежності міська влада не організовуватиме масові народні гуляння, проте запланувала втілити у життя чимало задумів.

Про це нам розповів міський голова Олександр Ісип:

— Цього року до Дня Незалежності ми не будемо проводити гучних концертів, які окрім вражень не залишають після себе якогось матеріального сліду. На цей раз ми вирішили піти іншим шляхом, — каже очільник міста.

А саме, зараз проводяться роботи з освітлення мікрорайону Поділ,  до свята Незалежності буде виготовлена відповідна документація, аби подати світло у цей район міста. Наступне у планах міської влади придбати — екскаватор для комунального підприємства «Водоканал». У залежності від тендеру, який відбудеться 2 серпня, він коштуватиме міському бюджету близько 300 тисяч гривень.

— Це буде новий та потужний екскаватор, який дасть можливість виконувати ремонтні роботи водогонів навіть взимку. До сьогоднішнього дня були проблеми, коли в холодну пору року водогін рвався і ми не мали можливості його відремонтувати тільки через мерзлу землю. Тепер ця проблема буде вирішена, не потрібно буде чекати потепління, — додав Олександр Михайлович.

Також міська влада хоче поставити новий бетонний паркан навколо дитячого садка № 1. Проблема з його заміною назріла вже досить давно. Адже зараз у будь-який час доби на територію дошкільного закладу можна пройти без проблем. Старий дерев’яний паркан цьому не перешкоджає. Особливо цією можливістю користується молодь, котра час від часу виявляє бажання погуляти на ігрових майданчиках дитсадка вночі.

Наступне, що озвучив міський голова, це ремонт площі Перемоги та ще декількох центральних вулиць. Можливо, це будуть вулиці Калініна, Дніпропетровська та Огія.

— За підтримки Олексія Лелюка у сквері Богдана Хмельницького з'явиться дитячий ігровий майданчик. Він уже замовлений і підряднику дане завдання встановити його саме до свята, — каже Ісип. — Є задум обладнати арку у цьому ж сквері нічними елементами освітлення.

Зі слів очільника міста, вже замовлено ремонт в’їздних знаків у Кобеляки з боку Полтави, Дніпропетровська та Біликів. До речі, вони повинні ремонтуватися кожні п’ять років.

На завершення нашої розмови Олександр Михайлович повідомив, що незабаром, а можливо до Дня Незалежності, на світ з’явиться поетична добірка нашого земляка Володимира Чуйкова. Рішення про випуск книги раніше було прийняте депутатами на одній із сесій міської ради.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2012, 12:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації