Вхід | Реєстрація

П’яний водій — злочинець

На виконання рішення засідання Кабінету Міністрів України, з метою підвищення інформованості та усвідомлення суспільством найбільш гострих проблем безпеки дорожнього руху, Управління Державтоінспекції УМВС України в Полтавській області впродовж серпня 2012 року проводить «Місячник безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті». У рамках його проведення буде відпрацьовано комплекс заходів, направлених на зменшення аварійності й тяжкості її наслідків, у тому числі на пасажирському автотранспорті.

Під час проведення місячника безпеки дорожнього руху силами підрозділів Державтоінспекції Полтавщини будуть проводитись цільові, оперативно-профілактичні заходи, такі як п’яний водій — злочинець, швидкість, обгін та інші.

Працівники ДАІ закликають усіх водіїв та пішоходів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, вибирати безпечну швидкість, бути уважними та дисциплінованими, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, та в жодному разі не сідати за кермо на підпитку.


Автор: Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС, підполковник міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2012, 14:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації