Вхід | Реєстрація

«Соціальний захист прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу»

Президентом України підписаний Закон України «Про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про охорону дитинства» щодо посилення соціального захисту прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу» (від 17 травня 2012 року № 4723-VI).

З 1 січня 2013 року дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім’ям, у яких не менше року проживають відповідно троє або більше дітей, а також сім’ям (крім багатодітних сімей), у яких не менше року проживають троє і більше дітей, враховуючи тих, над якими встановлено опіку чи піклування, надаються пільги, передбачені багатодітним сім’ям.

Прийомна сім’я — сім’я, яка добровільно взяла із закладів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, від 1 до 4 дітей на виховання та спільне проживання.

Дитячий будинок сімейного типу — окрема сім’я, яка створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш, як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Для отримання додаткової інформації слід звертатися до управління праці та соціального захисту населення за адресою м.Кобеляки вул. Комсомольська, 1, відділ ведення персоніфікованого обліку одержувачів пільг.


Автор: Алла Гречана, начальник відділу ведення персоніфікованого обліку одержувачів пільг


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2012, 15:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації