Вхід | Реєстрація

Полтавського суддю упіймали на хабарі

Полтавського суддю упіймали на хабарі

Відділом Генеральної прокуратури України по розслідуванню злочинів про корупційні дії порушена кримінальна справа відносно судді господарського суду Полтавської області.

Відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України повідомляє, що суддя отримав грошову винагороду за рішення справи, що знаходилася у нього на розгляді. Проти нього порушена кримінальна справа по ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Ведеться слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2012, 14:42 | Полтава | Кримінал
1. Гістьовод / 12 лютого 2014, 15:50
вже грохнули одного суддю на Полтавщині,треба ще не повертається язик сказати душ,бо душі в цих тварюк немає,може тоді вони одум аються бо будуть боятися.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації