Вхід | Реєстрація

Орендою кишеньківського клубу зацікавилась прокуратура

У минулому була розміщена стаття про конфлікт,  що спалахнув навколо звичайного сільського клубу в селі Кишеньки.

Як і очікувалось, історія набула продовження. У вівторок, 21 серпня, ми зустрілися із прокурором Кобеляцького району Русланом Мельником. Руслан Євгенійович повідомив, що до районної прокуратури надійшла письмова заява із Світлогірської сільської ради. У ній керівництво органу місцевого самоврядування прохає провести перевірку законності дій підприємця Ігоря Сороки, котрий орендує будівлю кишенківського клубу. А також перевірити, чи, взагалі, той договір є законним.

Руслан Мельник розповів, що за даною заявою прокуратура розпочала перевірку і збір необхідних документів. Швидше за все, справа закінчиться зверненням до суду із вимогою визнати договір оренди клубу незаконним. Також прокурор назвав домислами заяви і натяки підприємця про те, що сільська влада і прокуратура діють в інтересах іншого бізнесмена.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2012, 17:17 | Кобеляки | Суспільство
1. 7777 / 23 серпня 2012, 22:12
Можливо до цієї справи ЩЕ І ПО кОБЕЛЯЦЬКОМУ БАЗАРІ відкрити і об1єднати ............ а що.........все моливо.
вибори ж в УКРАЇНІ а не в МЮНХЕНІ- КУДИ ВОНИ НАШІ (ВАШІ) ГРОШІ ВКЛАДАЮТЬ (СООТВЕТСТВЕННОІ ПОДАТКИ)
2. мілаша / 24 серпня 2012, 07:50
З ким зустрічався Філоненко? Прізвище прокурора Кривоніс. Знущання над прізвищами тривае:Смоква замість Слоква, Брашко замість Бражко.Хто наступний?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації