Вхід | Реєстрація

Турнір до Дня Незалежності

Турнір до Дня Незалежності

За традицією, ось уже п’ять років до Дня Незалежності України у Кобеляках проводиться обласний турнір з настільного тенісу. Цього разу він пройшов 18-19 серпня у спортивному залі Кобеляцького НВК №1 і складався з двох частин.

Спочатку у боротьбу вступили дівчата 1997 р. н. і молодші. У матчі за перше місце розгорнулася суперечка між кобелячанками Олександрою Покидько та Анною Грабар, у якій переможницею стала Олександра. Бронза завоювала Наталія Попп.

Далі розпочався турнір ветеранів (вікова категорія 35 років і старші). 23 спортсмени з Кременчука, Хоролу, Нових Санжар, Козельщини, Кобеляк, а також гості з Олександрії та Світловодська Кіровоградської області змагалися в майстерності володіння малою ракеткою. На відміну від дитячого турніру, тут жорстка боротьба точилася за бронзову нагороду. Перше місце зайняв кременчужанин Дмитро Алексєєнко, а друге дісталося кобелячанину Сергію Покидьку. Перед глядачами розгорнулася справжня вистава, доля якої вирішувалась у останній зустрічі турніру. Третє місце виборов спортсмен із Козельщини Сергій Смерчинський. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та призами. Турнір проходив за підтримки почесного голови Полтавської обласної громадської організації «З теплом і добром» Олексія Лелюка.


Автор: Борис АНДРОНОВ, голова Федерації настільного тенісу Кобеляцького району, головний суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2012, 18:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації