Вхід | Реєстрація

У неділю відновлюється обласний чемпіонат

18-19-го серпня відбулися матчі чергового туру чемпіонату Новосанжарського району з футболу.
У групі А драбинівська «Чиста криниця» доволі несподівано поступилася на виїзді «Будівельнику» з Пристанційного — 4:3. «Старт» із Писарівки вдома здолав лівенську «Оріль» — 2:1. «Юність» із Галущиної Греблі поступилася вдома «Темпу» із Сухої Маячки — 2:6. «Лиман» із Шедієвого вдома переміг «Оріль» з Нехворощі — 5:2.

У групі Б руденківська «Зоря» на виїзді розгромила новосанжарську «Ніку» — 8:0. «Ворона» із Лелюхівки вдома поступилася «Силі ради» — 2:5. «Колос» із Стовбиної Долини розгромив «Авангард» із Попового — 4:0. «Маяк» із Малого Кобелячка вдома переміг «Ворсклу» з Кунцевого — 2:0.
26-го серпня розпочнеться друге коло обласної першості. Новосанжарський «Стандарт» вдома прийме команду ФК «Лохвиця». О 15:00 свою гру розпочнуть юнаки, о 17:00 — дорослі склади.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2012, 08:27 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Виталий / 28 серпня 2012, 08:51
А де турнірна таблиця?
Та список бомбардирів.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації