Вхід | Реєстрація

Ненавмисно… вдарила ножем

Ненавмисно… вдарила ножем

У одному з сіл Новосанжарського району дружина з необережності ледь не зарізала власного чоловіка.

18-го серпня до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у Новосанжарську ЦРЛ для надання медичної допомоги доставили жителя одного з сіл району. У 45-річного чоловіка було проникаюче поранення черевної порожнини, яке він отримав за невідомих обставин.

Новосанжарські правоохоронці почали перевіряти, за яких умов чоловік отримав поранення. І з’ясували, що того дня він влаштував з’ясування стосунків зі своєю співмешканкою. Сторони конфлікту обмінювалися словесними образами, аж доки сварка не перемістилась на кухню. Жінка якраз там щось готувала і в руках у неї опинився кухонний ніж. За словами співмешканки, вона і не думала штрикати свого чоловіка ножем. Просто планувала налякати. Але вийшло так, що ніж якимось дивом таки травмував чоловіка. Його госпіталізували і того ж дня провели операцію. Наразі стан чоловіка стабільний, він перебуває у Новосанжарській ЦРЛ.

Зараз правоохоронці проводять перевірку. Після її завершення проти жінки можуть порушити кримінальну справу за ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України: «умисне тяжке тілесне ушкодження», яке карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років. У цій ситуація справа навряд чи закінчиться ув’язненням жінки. Але у подальшому, особливо під час сварок, їй краще тримати подалі від себе кухонний ніж.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2012, 11:20 | Нові Cанжари | Кримінал
1. эх хо / 28 серпня 2012, 16:33
Женщина в гневе опасна!Может и правда не хотела причинить вреда,а только напугать.НАПУГАЛА,теперь послушным будет(наверное)!!!!!Мужчины,покупайте женам тупые китайские ножи или лучше ГОТОВТЕ САМИ!!!!!Так безопаснее.Надеюсь,что наказание для дамы не будет очень строгим,при условии что она не повторит попытку.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації