Вхід | Реєстрація

Пустив на квартиру злодія

Часто буває так, що люди, котрі намагаються зробити добру справу чи просто заробити грошей, через свою безпечність наражаються на неприємності.

Днями до райвідділу внутрішніх справ звернувся 83-річний житель Кобеляцького району. Він повідомив про те, що в період із 15 липня по 2 серпня невідомі особи викрали із його квартири майно на загальну суму 4310 гривень. Крали все — від золотого ланцюжка до піни для гоління.

У ході оперативно-розшукових дій працівники карного розшуку встановили, що крадіжки вчиняв 18-річний мешканець одного з сіл Кобеляцького району. Не зважаючи на юний вік, хлопчина вже мав проблеми із законом. Ще у 2010 році він обікрав кафе у Сухинівці. І «отримав» 3 роки умовно. Але не покаявся. Вночі він разом із родичем потерпілого потрапив у квартиру. Відбулося це на цілком законних підставах. Але часу даремно не гаяв і видивився, де лежить запасний ключ від квартири. А потім поцупив його. За допомогою цього ключа злодій кілька разів пробирався до чужого помешкання та виносив звідти майно.

Мало того, він не обминув своєю увагою ще й сусідів. З одного із сусідських автомобілів парубок викрав 15 блоків сигарет «Честерфілд» та компресор для підкачки шин.

Під час затримання крадія, який, до речі, намагався втекти, у нього вилучили речові докази. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками статті 185 ч.3 КК України. Злодія очікує вже реальна міра покарання терміном від 3 до 6 років позбавлення волі.


Автор: Віра ГОМОНЮК, інспектор по роботі з населенням


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2012, 14:55 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації