Вхід | Реєстрація

Міліція повернула власникам вкрадені мобільні

Міліція повернула власникам вкрадені мобільні

Минулого тижня дві мешканки Новосанжарського району позбулися своїх мобільних телефонів. І лише оперативні дії правоохоронців дозволили повернути засоби комунікації їх власницям.

Першою постраждалою була 34-річна мешканка села Стовбина Долина. Вона звернулася до міліції 13-го серпня і повідомила, що з її будинку зник мобільний телефон «Sony Ericsson». Збиток від крадіжки жінка оцінила у 500 гривень.

Правоохоронці розпочали перевірку заяви. У коло підозрюваних одразу потрапив 18-річний мешканець села Коби. У день крадіжки він якраз навідувався до потерпілої в гості. Після гостин парубка у будинку поменшало на один мобільний телефон. Ні продати, ні обміняти хлопчина його не встиг. Його затримали правоохоронці. Телефон вилучили та повернули власниці. А проти хлопця порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Того ж дня схожа крадіжка сталася у Старих Санжарах. До міліції звернулася 52-річна місцева жителька, яка повідомила, що невідома особа викрала з її будинку мобільний телефон «Samsung» вартістю 500 гривень. Після перевірки міліціонери встановили, що крадіжку скоїв 28-річний мешканець Старих Санжар. Він скористався відсутністю господарки, проник до будинку і викрав телефон. Правоохоронці вилучили мобільний та повернули власниці. Проти чоловіка порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на такий самий строк.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2012, 15:45 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації