Вхід | Реєстрація

«Авангард»: поки що непереможні

«Авангард»: поки що непереможні

На міні-футбольному майданчику Новосанжарського НВК тривають матчі чемпіонату серед ветеранів. Минулої неділі свої чергові перемоги здобули його лідери — «Авангард» з Попового та «Стандарт» з Нових Санжар.

Новосанжарським ветеранам зараз важлива кожна перемога, адже вони на чотири очки відстають від свого головного конкурента. Тому на гру з «Колосом» зі Стовбиної Долини новосанжарці налаштовувались більш ніж серйозно. Але сам матч вийшов абсолютно рівним. І стовбиняни, які грали переважно на контратаках, мали не менше моментів, ніж новосанжарці. Лише у другому таймі після серії атак «Стандарт» зусиллями Михайла Киричка відкрив рахунок — 1:0. А потім гравці «Колоса» самі «привезли» гол у власні ворота. Голкіпер команди Святослав Коба підключився до однієї з атак, а його партнер раптом віддав пас на свою половину поля ще й чужому гравцю — Тарасу Шевченку із «Стандарту». Той неочікуваним подарунком скористався і забив гол у ворота, які захищав лише польовий гравець — 2:0. «Стандарт» перемагає, набирає чергові очки і продовжує гонку за лідером.
У другому матчі цього ігрового дня зустрічалися сусіди по турнірній таблиці — «Дрижина» з Кобеляцького району та «Зоря» з Руденківки. Цього дня команда із сусіднього району грала зібрано у захисті, гостро в атаці та були спокійними немов грали у покер. У кожному з таймів команда забила по голу у ворота суперників, на що руденківські футболісти відповісти не зуміли. «Дрижина» перемагає з рахунком 2:0 і виходить на третє місце у турнірній таблиці.

Цього дня кобеляцькі футболісти провели ще одну гру — із лідером чемпіонату «Авангардом» із Попового. Лише початок гри видався рівним, а потім «авангардівці» почали втілювати свою перемогу в забиті голи. Забили того дня вони вісім, а пропустили лише два. Відповідно перемогли 8:2 і продовжили очолювати таблицю ветеранського чемпіонату з відривом у чотири очки від найближчого переслідувача — «Стандарту».

— Ми з командою вже п’ятнадцять матчів не знаємо гіркоти поразки, — констатує воротар «Авангарду» Павло Маник, — і, хто знає, чи поступимось комусь до кінця чемпіонату.

Втім, у гравців «Стандарту» на цей привід своя думка. Вони розраховують взяти у решті ігор максимум очок і сподіватися, що суперник десь та зіграє унічию чи навіть програє. А потім буде особиста зустріч, у якій «Стандарту» потрібна буде лише перемога.

 

Турнірна таблиця

відкритого чемпіонату Новосанжарського району

 з міні­футболу серед ветеранів 2012 р.

станом на 27.08.2012 р.

Місце

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Авангард» (Попове)

8

7

1

0

43 : 12

22

2

«Стандарт» (Нові Санжари)

8

5

3

0

16 : 8

18

3

«Дрижина» (Кобеляцький р­н)

8

4

1

3

25 : 21

13

4

«Зоря» (Руденківка)

8

4

0

4

18 : 22

12

5

«Колос» (Стовбина Долина)

8

2

0

6

21 : 29

6

6

«Дружба» (Лелюхівка)

7

1

1

5

14 : 25

4

7

«Зоря» (Супротивна Балка)

7

1

0

6

18 : 38

3

Список бомбардирів: Олександр Шовкопляс («Авангард») ­ 15, Віталій Писаренко («Колос») ­ 10, Володимир Скалозуб («Авангард») ­ 9, Геннадій Давиденко («Колос»), Сергій Овчаренко («Дружба») ­ по 8.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2012, 16:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації