Вхід | Реєстрація

«Світ пошти» в «Антеї»

«Світ пошти» в «Антеї»

У Нових Санжарах дітлахам розповідали про історію пошти та колекціонування марок і цікавились їхніми мріями.

Уже вдруге за це літо, з метою розвитку дитячої філателії в Україні, Полтавська дирекція УДППЗ «Укрпошта» разом з представниками спілки філателістів Полтавської області провели пізнавальну програму «Світ пошти» в дитячому оздоровчому закладі «Антей», який розташований в Нових Санжарах.

Співробітники дирекції з великим задоволенням ознайомили дітей з історією розвитку пошти, поштових марок, їх колекційною цінністю та послугами, які надає «Укрпошта».

Не менш цікава розповідь чекала на дітей і від філателіста Бориса Іванова, який продемонстрував свою персональну колекцію поштових мініатюр.

До уваги дітей також були представлені стенди з поштовими листівками, які отримані в рамках проекту «Посткросінг».

Цього дня дітлахи відпочивали ще й активно, адже для них були організовані цікаві конкурси, ігри, вікторини, під час яких учасники пізнавальної програми розповідали про свої захоплення, про те, ким мріють стати в майбутньому, та про пошту. За те, що вони проявили свою кмітливість, активність та здібності, отримали подарунки від «Укрпошти».

Отож, дитяча аудиторія з захватом сприйняла проведення соціальної акції, адже по її закінченні кожну дитину переповнювали неймовірні емоції, а дехто з присутніх ще й виявили бажання в подальшому захоплюватися філателією.


Автор: Ю. Гріненко, інженер відділу маркетингу Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації