Вхід | Реєстрація

Ветеранів, які відпочивають у «Супутнику», відвідали мер та народний депутат

Ветеранів, які відпочивають у «Супутнику», відвідали мер та народний депутат

Вчора, 5 вересня, з кременчужанами похилого віку, які відпочивають у спортивно-оздоровчому комплексі Автозаводської районної ради «Супутник», зустрілися мер Кременчука Олег Бабаєв, народний депутат України Олег Надоша, та голова Автозаводської райради Володимир Коваленко. Вони подивилися умови, в яких проживають ветерани, їдальню та поспілкувалися з відпочиваючими. Наразі в дитячому таборі перебуває 134 ветерана, з яких 51 з Крюківського району, а всі інші – з Автозаводського.

Під час зустрічі ветерани висловили слова щирої подяки організатору відпочинку, яким є Автозаводський райвиконком, і заявили що вони повністю задоволені умовами проживання, якістю харчування та культурною програмою, яку для них організовують працівники дитячого табору спільно із спеціалістами по роботі з населенням райвиконкому. Мер міста разом з народним депутатом відмітили, що Автозаводська районна рада проводить соціально важливу роботу, яка необхідна людям похилого віку та подякували її голові Володимиру Коваленку за гарну організацію відпочинку та оздоровлення ветеранів.

Відпочиваючи у таборі на березі річки Псел, пенсіонери ловлять рибу, розважаються, а вечорами співають пісні та ходять на дискотеку. Їх забезпечують чотирьохразовим вітамінізованим харчуванням в їдальні табору, при цьому відпочинок у «Супутнику» для ветеранів повністю безоплатний.

Оздоровлення для відпочиваючих у ІІІ турі завершується сьогодні, а вже завтра, 7 вересня, до дитячого табору заїде остання IV зміна. Цього року у спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник» протягом трьох турів по 5 днів кожний вже оздоровився 421 пенсіонер. Як повідомив ініціатор програми оздоровлення ветеранів, голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко, який щоліта протягом п’яти останніх років після закінчення дитячих турів організує такий відпочинок для людей похилого віку в районному дитячому таборі, цього року в «Супутнику» відпочине 501 ветеран. У 2011 році в районному дитячому таборі оздоровилися 440 пенсіонерів.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 вересня 2012, 11:49 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації